Evo, da se i ja oglasim! Ivana Bogićević iskreno o „Zvezdama Granda", Bekuti i planovima za budućnost

10.07.2021

17:16 >> 17:14

0

Mentorka je za nju, kaže, kidala, čupala i grizla, te uložila mnogo truda i živaca i ona joj to nikada neće zaboraviti

Evo, da se i ja oglasim! Ivana Bogićević iskreno o „Zvezdama Granda", Bekuti i planovima za budućnost
Copyright Ivana Bogićević ,,Zvezde Granda" printscreen

Ivana Bogićević, iz tima Ane Bekute u „Zvezdama Granda“, ovo iskustvo zauvek će nositi u lepom sećanju. Mlada pevačica je sačekala da se „slegne prašina”, pa se o svemu oglasila na društvenoj mreži Instagram, posle gotovo dve godine duge sezone koja je sada za njom.

– Evo, sad kad se već slegla prašina, da se i ja oglasim povodom takmičenja. Hvala puno svima koji su glasali za mene, iskreno 1.253 glasa za mene nije malo. Za mene je ovo sve jako veliki uspeh i veoma sam srećna što sam deo ovog projekta, pogotovo što sam bila u ovoj sezoni u kojoj sam upoznala jako divne ljude. Najvažnije od svega jeste zahvalnost ženi koja je kidala, čupala i grizla za mene, koja je uložila mnogo truda i živaca, a to je moja mentorka. Ana, hvala Vam za sve što ste učinili za mene, za svaki savet koji, znajte, nikada neću zaboraviti i uvek ću se voditi njima – počela je Ivana, ali nije se tu zaustavljala.

Pročitajte još:

Naime, u opširnoj poruci na pomenutoj društvenoj mreži pokušala je da sumira utiske, ali i da se zahvali svima koji su joj pomogli u radu i takmičenju.

– Druga osoba koja je meni jako važna i koja je takođe bila uz mene od samog početka je moj profa iliti Stari Patak. Hvala ti, profo moj, na svemu, ali ti i ja ćemo tek da radimo. Moram pomenuti i našeg Vlajka koji je bio tu za svako pitanje, svaku matricu i bilo koju drugu pomoć, čoveka koji je prvenstveno dobar prijatelj, pa sve ostalo. Veliku zahvalnost dugujem i mom timu koji je bio zadužen da uvek sijam na magičnoj sceni „Granda”, a i koji će ubuduće biti zaduženi za moj izgled… Zahvaljujem se takođe i na divnim kreacijama koje sam nosila u finalu i polufinalu. Ljudi moji, šta da vam drugo kažem nego hvala vam svima od srca, preponosna sam na vas i drago mi je što se baš vi bili moj pobednički tim. Volim vas puno i idemo dalje u nove pobede – poručila je mlada pevačica, pa najavila i novitete.

– Drugari, spremite se dobro, jer pesma uskoro stiže – zaključila je Bogićevićeva, koja je, inače, nekoliko dana pred finale talent-šoua provela u domu mentorke Bekute.

– Istina je da su me nunali Ana i Mrka, pevali su mi pesmice. Ja sam bila njihova mala beba. Ana mi je branila da konzumiram cigarete dok mi je čika Mrka u svemu popuštao. Kao ono, mama i tata, pa tate više vole ćerke. Mrka me je gledao kao svoju bebicu, devojčicu, kod njega sve može, a kod nje ne… Nemoj da jedeš ovo, nemoj da radiš ono… – otkrila je bila Ivana u „Grand magazinu”.

O Ani sve najbolje!

– Videli ste kako me je pazila, uživala sam. Ana mi je samo pokazivala da se smejem. Planovi su mi za dalje da snimim pesmu, posle ovog haosa. Imamo dva i po meseca da se pokažemo najbolje, jer posle dolaze novi kandidati. Svoj život sam posvetila pevanju i karijeri, odrekla sam se mnogih stvari zarad ovog – istakla je ranije za 24sedam.

Inače, ekipa 24sedam sačekala je Ivanu Bogićević u finalnoj noći šoua, pa i porazgovarala s dobro raspoloženom pevačicom, kojoj nije palo mnogo teško što, na kraju, ipak nije odnela pobedu.

Ivana Bogićević, 24sedam/ M. G.

Podsetimo, pred finale „Zvezda Granda”, Ana Bekuta rado je porazgovarala s okupljenim medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Snimak možete pogledati ovde:

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike