Finalistkinja "Zvezda Granda" šokirala: Spavala sam između Ane Bekute i Mrke!

05.07.2021

18:33 >> 18:36

0

Autor: Marija Mitić

Ivana Bogićević je nekoliko dana uoči finala takmičenja provela u domu svoje mentorke, a sada otkriva detalje njihovog druženja

Finalistkinja "Zvezda Granda" šokirala: Spavala sam između Ane Bekute i Mrke!
Copyright Ivana Bogićević, Printscreen Instagram Ivana Bogićević

Pevačica Ivana Bogićević, finalistkinja “Zvezda Granda”, dane uoči finala provodila je u domu svoje mentorke Ane Bekute i MIlutina Mrkonjića.

Ona je u Grand magazinu otkrila kako su njih troje tih dana provodili vreme pa šokirala izjavom da je spavala između Ane i Mrke.

Ivana Bogićević, Printscreen Youtube Grandmagazin

– Istina je da su me nunali Ana i Mrka, pevali su mi pesmice. Ja sam bila njihova mala beba. Ana mi je branila da konzumiram cigarete dok mi je čika Mrka u svemu popuštao. Kao ono, mama i tata, pa tate više vole ćerke. Mrka me je gledao kao svoju bebicu, devojčicu, kod njega sve može, a kod nje ne… Nemoj da jedeš ovo, nemoj da radiš ono… rekla je Ivana koja je i prethodno imala samo reči hvale za svoju mentorku.

ATAImages/Antonio Ahel

– Videli ste kako me je pazila, uživala sam. Ana mi je samo pokazivala da se smejem. Planovi su mi za dalje da snimim pesmu, posle ovog haosa. Imamo dva i po meseca da se pokažemo najbolje, jer posle dolaze novi kandidati. Svoj život sam posvetila pevanju i karijeri, odrekla sam se mnogih stvari zarad ovog – istakla je ona ranije za 24sedam.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike