Tucakovićeva umešala prste? Kako je veliki hit umesto kod Vesne Zmijanac završio u rukama Željka Šašića

11.10.2021

16:32

0

Pevač je nakon izbacivanja ove pesme počeo da sarađuje sa čuvenom kantautorkom Marinom Tucaković

Tucakovićeva umešala prste? Kako je veliki hit umesto kod Vesne Zmijanac završio u rukama Željka Šašića
sasic_21102017_0012 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nije kome je rečeno, već kome je suđeno - glasi izreka, koja se u slučaju brojnih pevača ispostavila i te kako istinitom. Naime, jedan od najvećih hitova pevača Željka Šašića „Gori more“ zapravo je bila namenjena Vesni Zmijanac, ali je ipak završila u njegovim rukama. 

Šašić je ispričao kako je čuo priče da je njegova pesma bila namenjena njegovoj koleginici koja je osamdesetih i devedesetih napravila ogroman uspeh u karijeri i mnogima bila uzor. 

Printscreen ,,Sceniranje"
 

- Čuo sam da je pesma „Gori more“ sa drugim tekstom bila namenjena Vesni Zmijanac 1992. godine. Ona je tada bila najveća zvezda. Bio je samo drugačiji tekst, koji toj pesmi ne daje tu formu niti tu jačinu. Verovatno bi to Marina prilagodila - ispričao je Šašić u emisiji „Sceniranje“. 

Nakon što se proslavio pomenutim hitom „Gori more“, Željko je dobio brojne ponude za saradnju, a nije tajna i da su se mnoge devojke trudile da ga zavedu. Šašić ne krije i da je baš u tom trenutku počela i njegova saradnja sa Marinom Tucaković i Futom Radulovićem. 

Instagram printscreen/laccaofficial
 

- Ljudi koji su sarađivali sa Marinom i Futom, mene su predstavili sad mogu da zamislim kako lepo, tako je počela naša saradnja, preko njih. Otišao sam na sastanak s njima i imao ogromnu tremu. To bi sada bilo kao kada bi te pozvao ne znam ko. Dolazile su veličine kod njih, Ceca je već radila povratničku ploču. Marina i Futa su nekoliko puta dolazili na moje nastupe pre saradnje. Imali su dosta posla i koliko god sam bio mlad, jedva sam čekao da se pojavi moja ploča - naveo je pevač i dodao da u tadašnje vreme nije bilo lako biti pevač, jer je trebalo sačuvati zdrav razum“, a psiholog je bio dostupan samo u školi.

Podsetimo, Šašić je poslednjih nedelja u žiži javnosti, zbog optužbi bivše devojke da ju je maltretirao, što je on izričito demantovao. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike