Tvrdi da ju je maltretirao i da je pomišljala da digne ruku na sebe: Šašić odgovorio na skandalozne optužbe bivše

28.09.2021

16:44

0

Autor: Marija Mitić

Katarina Lazić u javnost je iznela sav prljav veš iz veze sa pevačem

Tvrdi da ju je maltretirao i da je pomišljala da digne ruku na sebe: Šašić odgovorio na skandalozne optužbe bivše
Copyright ATAImages/ A.A.

Željko Šašić dospeo je u žižu javnosti nakon što je njegova bivša izabranica Katarina Lazić iznela niz skandaloznih optužbi na njegov račun.

Naime, folkerova bivša navela je da sumnja da joj je Željko ukrao automobil koji joj je prethodno poklonio, kao i da je htela da digne ruku na sebe zbog njihove veze, te da ju je on tretirao kao roba. Ovim povodom oglasio se Željko koji je istakao da se jedino on može nazvati "robom".

- Ja ovo ne razumem, majko mila. Šuplja priča. Koga sam ja tretirao kao roba, pa ja sam ceo život svačiji rob. Ustajem jutros i čitam naslove i ništa mi nije jasno - rekao je kroz smeh Šašić, te izneo svoje mišljenje o bivšoj partnerki.

 

 

- Nemam stvarno komentar. Bila je dobra duša, ne znam šta joj se desilo. Mi nismo zajedno više od tri godine, šta to može da bude, da ona sada priča o vezi sa mnom. Neka priča šta god hoće - rekao je Šašić za Blic.

Podsećanja radi, nešto ranije Katarina je izjavila da je stalno trpela ponižavanja od strane Šašića, a potom navela razloge zbog kojih ga je ostavila.

- Napustila sam Željka kada sam bila svesna toga da više ništa ne želi da uradi za mene. Ponašao se kao da se ceo svet vrti oko njega, svako veče nam je bila puna kuća ljudi. Dolazilo mu je društvo, pijančili su do jutra, od buke i dreke nisam mogla da spavam i radim. Kad pričam o poslu, govorio je: "Šta ćeš ti da radiš, mi nemamo ništa od tvog posla", hteo je da budem kod kuće i da ništa ne radim. Hteo je da me ponizi u svakom trenutku. Malo je falilo da dignem ruku na sebe u trenutku kad sam bila najtužnija - rekla je Lazićeva, pa nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

 

- Bila sam depresivna jer sam trpela torturu, o kojoj niko ništa nije znao. On je generalno kukavica, ali, kad su žene u pitanju, glumi da je jak. Da je neki otac, ostao bi uz ćerku Sofiju, povukao bi je sa sobom, borio bi se, ali je odustao. Nije se borio - rekla je Katarina, koja je prokomentarisala i šta se trenutno dešava sa autom koji joj je navodno Šašić oduzeo:

- Od auta sam se oprostila jer ko zna šta je uradio s njim. Sad on treba da izađe u javnost i obrazloži zašto se auto više ne traži u policiji. Verovatno mu je neko rekao da se kola vode na njega i zato je hteo da ga otme. Za pravdu sam spremna sve da uradim i zato se borim.

Katarina tvrdi da je bila uz pevača u njegovim najtežim trenucima, kada je, uprkos tome što ju je, kako ona kaže, on tretirao kao roba:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

 

- Trpela sam njegove depresije, probleme sa anksioznošću, išla sam čak i na tezge da ga bodrim da mu bude lakše. Sve sam radila da budem dobra supruga, a on sve da me ponizi. Ne znam ni sama kako sam tako mlada uspela da istrpim sve s njim. Kad smo se rastali, nastavili smo da se čujemo, prijateljski smo pili kafe i verujem da ljudi treba da ostanu dobri i posle rastanka. Taj odnos me je gušio i na kraju sam se spasla - kaže Lazićeva za Srpski Telegraf, dok je Željko bio u šoku zbog ovih njenih izjava.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike