Jedina fotografija Eve Ras sa ćerkom i mužem: Pre 40 godina su bili srećna porodica, a tragedija je promenila sve

10.10.2021

08:38

0

Glumica je ostala bez supruga, a posle nekoliko godina i bez naslednice. Tada je njen život dobio potpuno drugi tok

Jedina fotografija Eve Ras sa ćerkom i mužem: Pre 40 godina su bili srećna porodica, a tragedija je promenila sve
Eva Ras - Copyright Eva Ras Printscreen Ženska TV

Glumica Eva Ras doživela je veliku patnju i bol da bi one mogle da stanu u nekoliko života, a ne u jedan njen. Iako je naučila da živi sa tim, u njenom stanu na Vračaru sakrila je sve uspomene od sebe - porodičnih fotografija nigde nema. 

Veliku ljubav doživela je kada je upoznala svog supruga Radomira Stevića Rasa, a kao dar njihove ljubavi rodila se ćerka Kruna

Davne 1982. godine, njih troje su se našli na naslovnici magazina "Nada", a ovo je jedina fotografija na kojoj su svi zajedno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivstars.com (@vivstars)

 

Iste godine Eva je ostala bez muža, koji je iznenada preminuo u 40. godini. Ali tu se nedaće za nju nisu završile.

Njena ćerka Kruna je bila odličan đak i obožavala je da ide u školu. Za vreme studiranja filmske režije dobila je stipendiju Francuske, jer je već sa pet godina znala da govori njihov jezik. Kada su Gorana Paskaljevića pitali zna li nekog ko bi studirao filmsku režiju kao gost-student u Parizu, on se odmah setio Krune. No, posle nekog vremena ona je preminula, a za glumicu je njena smrt i dalje misterija.

Eva Ras Printscreen ,,30 minuta"
 

- Goran je bio očajan kad je Kruna preminula u Parizu. To je bilo strašno. Taj dan je trebalo da idem na premijeru u Suboticu i čekala sam kola da dođu po mene. Zvoni interfon, ja kažem da ću odmah sići dole, a oni odgovore: 'Ne, mi ćemo doći kod vas.' Tri policajca su došla u moj stan i pitaju me da li je moja ćerka bila u Parizu, a ja kažem: 'Pa ona je sada tamo', a oni meni kao iz topa: 'Pa ona je umrla!' Tako sam ja saznala. I, naravno, oni ništa ne znaju o tome, nego su me poslali da idem u Ministarstvo spoljnih poslova da mi oni kažu. Ali ni tamo ništa nisu znali. Pa su mi portiri rekli, onako, da me uteše valjda: 'Ako niko ništa ne zna, možda je vaša ćerka i živa'. To me je nekako držalo u nadi da zaista jeste - pričala je Eva jednom prilikom, pa dodala:

- Na kraju su mi u policiji u Ljermontovljevoj rekli da je umrla, posle tri dana. Bio je to 3. jul 1993. Jedva sam uspela, uz pomoć ministra spoljnih poslova i još nekih ljudi, da deportujem Krunino telo i da je ovde sahranimo. Uz kovčeg smo dobili i nalaz obdukcije, francuska policija ništa nije otkrila i zapisali su da je umrla prirodnom smrću. Ja sam kasnije pričala nekim mojim kumovima da se ona tamo u Parizu možda upetljala u neke mračne stvari, politiku, i da je zato francuska policija napisala onako u izveštaju. Onda mi je moj kum Milenko Vučetić, pisac, rekao da pričam radnju kao iz filma "Nikita" i da to nema veze sa realnošću. Ne znam, tako je Bog hteo.

Glumica Eva Ras Printscreen/ Youtube, ženska tv
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike