"Nakon moje prve prevare, počela je naša prava ljubav!": Eva Ras posle smrti supruga više nije imala partnere

24.02.2024

22:24

0

Iako joj je suprug mlad preminuo, njihova ljubav i dalje živi

"Nakon moje prve prevare, počela je naša prava ljubav!": Eva Ras posle smrti supruga više nije imala partnere
Eva Ras - Copyright ATAImages/Dušan Milenković

Eva Ras iza sebe ima brojne životne tragedije, a među kojima je i prerana smrt supruga, te je glumica sa samo 40 godina ostala udovica. 

Ona je pre 13 godina otvoreno govorila o tome i priznala da posle toga više nije imala partnere, kao i da je na intimnu regiju "stavila katanac", a sada je objasnila na šta tačno misli. 

- Ja sam imala 40 godina kada sam stavila katanac. Ja sam sa 40 godina bila s**sualno aktivna. A kako sam stavila katanac? Udala sam se za Rasa, a moj mladalački promiskutet je odmah u braku nestao. Jer kad sam ja njega prvi put prevarila, on je bio u šoku. Odmah me je pitao o čemu se radi, zašto si imala potrebu da imaš druge? Tada sam mu rekla zašto se ljutiš? Pa ja sam tebe izabrala! Vratila sam se kući! Da li bi više voleo da nikad više nisam prošla kroz ova vrata, nego da sam kao u slučaju prethodna dva braka tražila razvod? On je tada rekao da sam u pravu i složio se sa mnom. Tada je počela naša prava ljubav, pravi bračni život - započela je Eva. 

ATAImages/Marija Mlađen
Eva Ras

Svog pokojnog supruga je toliko volela, da i nakon njegove smrti nju pokreće ljubav koju su doživeli. 

- Kad je Ras umro, shvatila sam da više nikad neću moći da nađem takvog muža kao što je bio on. Tada sam se setila Homera. Penelopa je 20 godina čekala Odiseja da se vrati na Itaku. Taj katanac ne postoji, ja sam ga sama sebi stavila. Moja stvar više nije pristupačna nikome. Ras je umro, ali ljubav nije umrla. Ljubav ne može da umre, ako je on umro. Sad posle 40 godina ja i dalje živim obasjana tom ljubavlju. To samo budala poput Vesne Vukelić Vendi može da me pita znači niste našli drugog partnera. Ne, nego nema drugog partnera posle Rasa - objasnila je Eva za Srbija Danas. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike