Eva Ras o najtežim životnim udarcima: Došla su tri policajca i saopštili mi da mi je ćerka preminula

06.04.2024

17:46

0

Glumica je smogla snage da nastavi sa životom

Eva Ras o najtežim životnim udarcima: Došla su tri policajca i saopštili mi da mi je ćerka preminula
Eva Ras - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Tragedija koja je obeležila život Eve Ras svakako je smrt njene naslednice Krune, koja je iznenada preminula 1993. godine u Parizu. Deset godina pre toga, Eva je postala udovica kada je, takođe, prerano preminuo i njen suprug Radomir.

Međutim, posle teških životnih udaraca ona je smogla snage da nastavi dalje, a sada je objasnila i svoju životnu vodilju.

- Poručila bih ženama da brinu o sebi jer i naš život je takođe značajan, jer i nama je Bog dao život. Kad izgubimo nekoga ko je nama vrlo blizak i ako već nisam imala sreće da umrem, meni je prvo palo na pamet da ne smemo biti lude naste, da se prepustimo tugi i izgubimo tlo pod nogama. Mi smo dužni pred Bogom da brinemo o sebi, da dok smo živi budemo dostojni tog života. Izgubila sam kćerku i nisam jedina majka koja je izgubila dete, ali nisam izgubila svoj život. Kad nisam imala sreću kao majka Jugovića da me satre bol, onda sam dužna da brinem o sebi - izjavila je Eva Ras.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Eva Ras

Kruna je preminula u svojoj 24. godini, a glumica ističe da do poslednjeg trenutka nije verovala u to da je njena naslednica zaista preminula.

- Saznala sam tako što su došla tri policajca dok sam se spremala da idem na festival na Palić. Mislila sam da je auto došao po mene. Oni su mi saopštili da je ona umrla. Ja kažem kako umrla kada sam juče razgovala sa njom. Nisu imali nikakve papire i rekli su mi da idem u Ljermontovu gde takođe nisu imali nikakvu informaciju. Pomislila sam da nije umrla. Tek trećeg dana sam dobila dopis. Za to vreme nisam znala šta se događalo u mojoj duši. Morala sam da učinim sve što sam mogla da ona mrtva se vrati u svoju zemlju da ne ostane u Parizu, daleko od mene - iskrena je Eva Ras za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike