Otkriveni detalji veze Ane Nikolić i njenog novog dečka: Privlače ga slava i glamur, priznao joj da je oženjen?

10.10.2021

07:58

0

Velika prašina se podigla oko njih dvoje i kako se čini neće se skoro smiriti

Otkriveni detalji veze Ane Nikolić i njenog novog dečka: Privlače ga slava i glamur, priznao joj da je oženjen?
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Kada je Ana Nikolić rešila da objavi fotografiju na svom nalogu na Instagramu sa nepoznatim muškarcem, odmah je nastao veliki haos. Postavilo se pitanje ko je on, šta je, da li joj je dečko ili prijatelj ili nešto treće. Kako se pisalo po društvenim mrežama, u pitanju je izvesni Dejan, koji je navodno njen novi partner.

Kako se sada piše u domaćim medijima, njih dvoje su navodno dva meseca zajedno, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a varnice su se odmah rodile.

- Ana i Dejan su se upoznali letos preko zajedničkog prijatelja. Bili su u provodu, i super su se složili, odmah su se svideli jedno drugom - rekao je izvor za Alo, pa otkrio kako je došlo do pevačicine afere sa oženjenim električarem.

 

 

- Dejan je Ani rekao da ima ženu, ali je objasnio da je pred razvodom. Rekao je da ne ide kući već neko vreme, i da je to brak samo na papiru, najviše zbog dece. Oni su svaki dan zajedno, imaju ista interesovanja i žive na isti način. Ani odgovara njegov tempo života jer ona ne voli monotoniju, sa njim je uvek neka žurka, stalno negde idu. Njega privlači slava, glamur, zato je Ana upravo žena po njegovom ukusu.

Podsetimo, juče se navodno oglasila i Dejanova još uvek zakonita supruga Valentina, te otkrila da joj se muž ne javlja na telefon, kao i da ne viđa decu.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Dejan Nikolić, čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić, zakonski je još uvek moj suprug. Ni sa mnom ni sa decom već dva meseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Nemačkoj - rekla je povređena supruga i dodala:

- On ima pravo na svoj život, ali neka se prvo razvede. Mi nismo zvanično razvedeni, pokušavam da dođem do njega kako bi potpisao sporazumni razvod, ali mi se ne javlja na telefon. Čak ni njegova porodica nema kontakt s njim. Uznemirena sam, ovo je šok za mene. On dva meseca nije video decu. Mi smo zajedno 12 godina, a osam godina smo u braku i imamo dvoje dece. Iz vanbračne zajednice sa ženom pre mene ima još jedno dete. Mi nismo javne ličnosti i to što je uradila utiče na našu decu koja su školskog uzrasta. Niko ne razmišlja o posledicama. Plašim se da mi starije dete ne zadirkuju u školi.

Ana Nikolić se o celoj situaciji još uvek nije oglašavala.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike