Oglasila se supruga novog dečka Ane Nikolić?! Otkrila sve detalje njegovog života

09.10.2021

07:47

0

Ona je, kako se navodi, u potrazi za suprugom koji joj se mesecima ne javlja

Oglasila se supruga novog dečka Ane Nikolić?! Otkrila sve detalje njegovog života
Ana Nikolić - Copyright Printscreen Youtube/RTVPinkofficial

Pevačica Ana Nikolić juče je na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ona sedi u krilu nepoznatog muškarca. Na ovoj društvenoj mreži se navodi da se on zove Dejan, a mnogi su pomislili, baš zbog njihove prisnosti, da je to pevačicin novi izabranik.

Među komentarima ispod fotografije našli su se i neki koji tvrdi da je Dejan oženjen, a sada se navodno oglasila njegova supruga.

 

 

Kako pišu domaći mediji, Dejan je navodno i dalje oženjen i ima dvoje dece, a komšinica mu je Ana Sević. Njegova supruga Valentina za "Telegraf" navodi da je sa Dejanom već osam godina u braku.

- Dejan Nikolić čovek u čijem krilu se slikala Ana Nikolić je moj suprug, zakonski još uvek. Ni sa mnom, ni sa decom već dva meseca nije u kontaktu. Život mu je poput Aninog, tako da su se našli u čaši. Radi kao električar u Nemačkoj - rekla je ona za pomenuti medij i otkriva da Dejan izbegava odlazak na sud:

Ana Nikolić Printscreen Youtube/RTVPinkOfficial
 

- On ima pravo na svoj život ali neka se prvo razvede. Mi nismo zvanično razvedeni, pokušavam da dođem do njega kako bi potpisao sporazumni razvod, ali mi se ne javlja na telefon. Čak ni njegova porodica nema kontakt sa njim. Uznemirena sam, ovo je šok za mene. On dva meseca nije video decu. Mi smo zajedno 12 i po godina, a 8 godina smo u braku i imamo dvoje dece. Iz vanbračne zajednice sa ženom pre mene ima još jedno dete - navodi Valentina koja strahuje kako će ova afera uticati na njihovu decu:

- Mi nismo javne ličnosti i to što je uradila utiče na našu decu koja su školskog uzrasta. Niko ne razmišlja o posledicama. Plašim se da mi starije dete ne zadirkuju u školi.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike