Ana Nikolić izgubila kontrolu nad vozilom?! Udarila u tri automobila, urađen joj alkotest

09.10.2021

11:53

0

Navodno se sve desilo posle ponoći, a niko, na sreću, nije povređen

Ana Nikolić izgubila kontrolu nad vozilom?! Udarila u tri automobila, urađen joj alkotest
Copyright Ana Nikolić Printscreen Youtube/RTVPinkOfficial

Kako pišu domaći mediji, pevačica Ana Nikolić je noćas, dva sata posle ponoći, na Voždovcu u Ribničkoj ulici izgubila kontrolu nad vozilom marke "Mercedes" nemačkih tablica i prednjom desnom bočnom stranom udarila automobil "Škoda fabia" koji je bio parkiran.

Printscreen Youtube/RTVPinkofficial
 

Nakon toga Ana je, navodno, nastavila vožnju dalje i prednjim desnim delom udarila još jedan automobil koji je bio parkiran, marke "Suzuki svift". To isto vozilo, od siline, udara u parkirani automobil marke "Golf". Povređenih lica nije bilo, a pevačici je urađen alkotest koji je bio 0,00 mg/ml, piše Blic.

Inače, ovo nije prvi put da je Ana imala probleme u saobraćaju. Kako se pisalo, prema tvrdnjama očevidaca, Ana Nikolić je izazvala udes u tržnom centru u Beogradu, nakon kojeg je i pobegla. Prolaznici koji su se u tom trenutku zatekli na parkingu tržnog centra tvrde da su prepoznali Anu, te da su videli kako je svojim autom udarila drugi i nanela mu štetu, nakon čega je pobegla. Gospođi kojoj je automobil oštećen ostavljena je poruka preko koje je saznala šta se desilo.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike