Božinovska o Mirkovoj "kokain" aferi: Testirala sam ga na drogu 50 puta!

11.09.2021

10:31 >> 09:53

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica o pričama da je njen sin nedavno navodno prisustvovao jednoj kokainskoj žurki na Novom Beogradu

Božinovska o Mirkovoj "kokain" aferi: Testirala sam ga na drogu 50 puta!
Copyright Mirko Šijan ,Goca Božinovska ATAImages/Antonio Ahel

Posle pisanja pojedinih medija o održanoj “kokainskoj žurki”, u jednom apartmanu na Novom Beogradu, kojoj je navodno prisustvovao Mirko Šijan, oglasila se njegova majka, pevačica Goca Božinovska koja ističe da njen sin nikada nije probao nedozvoljene supstance.

Ona ga je čak, tokom prethodnih godina nekoliko puta vodila na testiranje, a svaki put on bi bio negativan.

– To je laž! Kakve kokainske žurke, kakve gluposti? Moj sin nikad nije probao drogu, niti zna ukus toga. Pa ja sam toliko požrtvovana majka da sam ga godinama pratila. Testirala sam ga 50 puta na drogu i uvek je bio negativan! Grdne pare sam dala za to kada bi krenula neka priča o tome – rekla je Goca.

Mirko Šijan ATAImages/Antonio Ahel

– Plaćala sam te testove, a drugi se smejali. Kada se ženio, bacila sam ih. Ceo život mi se kleo i govorio: “Mama, ja nikad nisam probao drogu, niti me to interesuje, mogu da popijem sa društvom”. I ako su neke pohapsili, ne znam kakve to veze ima sa Mirkom – rekla je pevačica i dodala:

– Borila sam se toliko godina i zato sam ostala sama, da se izborim da to moja deca ne probaju. Ja mislim da jedini strah ima od toga. Ja sam mu uterala strah u kosti od malih nogu – ispričala je Goca za Objektiv.

Goca Božinovska Printscreen ,,Sceniranje”

Podsetimo, kako piše Kurir, prema saopštenju MUP – a, policija je 1. septembra upala na proslavu u apartman u kojem je bilo 29 osoba, a za neke su imali informaciju da trguju narkoticima. Kod petoro mladih pronađena je manja količina kokaina i “spida”, a kod Šijana, koji je navodno bio jedan od gostiju, nije nađeno ništa, pa je posle davanja izjave pušten kući.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike