„Vidi, što si pevala, pevala si!" Kako je i zašto Šijan nakratko stopirao karijeru Goce Božinovske

23.08.2021

14:21 >> 14:24

0

Pevačica i vođa surčinskog klana imali su veoma turbulentan odnos, a jednom prilikom joj je on i zabranio da peva

„Vidi, što si pevala, pevala si!" Kako je i zašto Šijan nakratko stopirao karijeru Goce Božinovske
Copyright Goca Božinovska ATAImages/Antonio Ahel

Zoran Šijan je bio velika ljubav pevačice Goce Božinovske, a njegova reč je za nju blago rečeno bila zapovest.

Ludo su se voleli, ali su imali veoma turbulentan odnos, a jednom prilikom joj je on i zabranio da peva. Naime, svima je poznato da je Goca u jednom periodu svog života napravila pauzu u karijeri, a to sve zbog Šijanovog zahteva da prestane da se bavi poslom koji najviše voli i to posle incidenta na svadbi.

Facebook Legende devedesetih

– Bila sam na jednoj svadbi i gost je krenuo da me spopada, nisam mogla da se odbranim. Stavio mi je pare u odelo, a onda je moj Šijan skočio. Rekao je da odmah napustim veselje i krenem kući. Nisam znala kako da odem sa svadbe, ljudi ostaju bez pevačice, kako to sad. Nisam mogla protiv njega. Krenula sam i rekla ljudima da idem samo do auta da uzmem nešto.„Kakvog auta, ona više neće pevati i gotovo”, rekao je on. Sve vreme u autu dok smo išli kući je ćutao, reč nije progovorio – rekla je pevačica pre nekoliko godina tokom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića, a potom ispričala šta se dešavalo kada su došli kući.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Rekao je: „Vidi, što si pevala, pevala si. Sad uzmi lepo telefon, nazovi Zlatu neka obavesti sve tvoje menadžere da više ne pevaš”. Tako je bilo, rekla sam da više neću pevati, jer imam probleme sa mužem – rekla je tada Goca.

– Niko nije mogao da veruje, molili su me, ali nisam mogla. I tako sam ja prestala da pevam. Nisam pevala sedam godina. Nakon toga sam opet počela, ali on je svuda išao sa mnom. Brzo posle toga smo se i rastali – ispričala je pevačica.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike