Da mi je neko rekao da ću njega zavoleti: Seka priznala da je iritirao Stanković, evo šta ih je sada zbližilo!

07.10.2021

19:17

0

Autor: Marija Mitić

Milan i Aleksićeva napravili pravu pometnju na Tviteru

Da mi je neko rekao da ću njega zavoleti:  Seka priznala da je iritirao Stanković, evo šta ih je sada zbližilo!
milan stankovic seka aleksic - Copyright ATAImages

U poslednje vreme, mnoge naše estradne ličnosti aktivne su na društvenoj mreži Tviter - između ostalih i Seka Aleksić i Milan Stanković.

Kako se vidi na ovoj mreži, njih dvoje prilično su se zbližili, a ponajviše zbog toga jer su oboje veliki vernici. Aleksićeva je čak u jednom tvitu priznala da ranije nije volela Stankovića.

 

 

Naime, Milan je komentarisao snimak koji prikazuje kako državljani Kine funkcionišu tokom trajanja pandemije korone - sa maskama, aplikacijama koje verifikuju negativan test na koronu i/ili obavljenu imunizaciju, a potom ih zbog toga nazvao idiotima.

Kako su se na njegovom tvitu nizali negativni komentari, Seka je stala u njegovu odbranu i tom prilikom otkrila da ju je Milan nervirao ranije, ali da ga sada voli.

 

 

 

- Zamisli idiote i psihopate koji ne brinu i raduju se ovakvom životu i pristaju svesno ili nesvesno na sve korake koji sve vode ka krajnjem ukidanju čoveka, ka tiraniji i kontroli koja nije ni za životinje na farmi. Transhumanizam i tehnokratija - napisao je Milan.

- Ne diraj mi Milana, znaš da ga volim. E, šta ti je život, da mi je neko davno rekao da ću Milana voleti ovoliko, a tako me je nervirao - napisala je Seka uz emotikone srca, a na duhovitu opasku "sestrice u pravoslavlju" ponovo je reagovala:

Printscreen Twitter
 

 

- Brat i sestrica u Hristu - poručila je Seka, a Milan joj je odgovorio:

- U istini Hristovoj sve imamo!

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike