Seka Aleksić i Indira Radić godinama nisu pričale: Ovo je razlog njihove svađe

03.10.2021

18:44

0

Malo je onih koji se sećaju da njih dve nisu bile u dobrim odnosima

Seka Aleksić i Indira Radić godinama nisu pričale: Ovo je razlog njihove svađe
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačice Seka Aleksić i Indira Radić već dugi niz godina traju na estradnoj sceni. Međutim, malo je onih koji se sećaju da njih dve navodno u jednom periodu nisu pričale, kako se tada pisalo u domaćim medijima.

Naime, kako se navodilo u to vreme, razlog sukoba ove dve pevačice bila je jedna dodela nagrada. Tada je Indira dobila nagradu za najbolji album "Zmaj", dok je Seka imala hit "Crno i zlatno" zbog čega je bila proglašena pevačicom godine. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Kako se navodilo, Indira je smatrala da je zaslužila da dobije nagradu i za pevačicu godine, pored one koju je dobila, te je navodno ucenjivala organizatore, rekavši im da moraju da biraju između njih.

No, nekoliko godina kasnije Seka se pojavila na Indirinom koncertu u Sremskoj Mitrovici, pa se govorilo da su tada sklopile primirje.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Indira je tada u izjavi za jedan tabloid rekla da svađe nije ni bilo.

- Ma kakva svađa! Sekin dolazak na moj koncert govori više od reči. Želim joj puno hitova i veliki uspeh novog albuma - rekla je tada Radićeva.

Indira se danas retko pojavljuje na javnim događajima i ne daje intervjue, dok je Seka veoma aktivna na društvenim mrežama, gde njeni fanovi iz dana u dan mogu da prate šta radi i čime se bavi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike