Sara TKD nakon pljačke kuće otkrila na koga sumnja: Puno je tragova, ja sam našla svašta

07.10.2021

14:49

1

Poznata infulenserka za 24sedam otkriva na kakve je dokaze ona naišla, šta je još ukradeno, kao i da li je policija blizu razrešavanja zločina

Sara TKD nakon pljačke kuće otkrila na koga sumnja: Puno je tragova, ja sam našla svašta
Sara TKD - Copyright Instagram printscreen/saratkd7

Sara i Anja Damnjanović, influenserke poznatije kao Sara TKD i Anja TKD, doživele su veliku neprijatnost kada im je pre dva opljačkana porodična kuća. Detalje ove pljačke prvo je iznela njihova majka na društvenoj mreži Fejsbuk, a sada se Sara oglasila za 24sedam.

Ona je za naš portal ispričala kako se osećaju dva dana posle ovog nemilog događaja, te otkrila da li sumnjaju ko bi mogao da bude počinilac zločina.

- Sada smo se malo smirili, ali je bio trenutni šok. Mi smo bili u Kragujevcu, na otvaranju kladionice, pošto smo sestra i ja zaštitna lica, tamo smo otišli porodično mama, tata, sestra i ja. Posle toga smo gledali da li ćemo ići na večeru ili da se vratimo kući, međutim, ipak smo seli u jedan restoran i tada se sve dešavalo, u tom nekom vremenskom periodu. Brat se vratio oko 7 uveče kući, istuširao se, nastavio dalje, tako da su lopovi ušli u tom nekom periodu između 7 uveče i ponoći - kaže Sara i nastavlja:

Instagram printscreen/saratkd7
 

- Kuća je puna tragova, svašta nešto sam i ja našla nakon što su forenzičari otišli. Ja sam prvobitno htela da studiram fizičku hemiju, upala sam i na budžet, pa sam htela da pređem na forenziku, ali sam zbog sporta otišla na ekonomiju. No forenzika je nešto što je meni ostalo u krvi, uvek sam volela to. Išla sam po kući i sve istraživala. Imamo raznorazne sumnje o kojima mi trenutno pričamo u kući, nećemo još uvek to javno da iznosimo. Logika kojom je on (lopov) išao, šta je dirao, šta nije, nama mnogo govori. Moguće je i da su bile dve osobe, možda i tri, da su se rastrčali. 

Kako kaže, iz policije im još uvek nisu dali nikakve naznake ko bi mogao biti počinilac zločina, te da bi voleli da se to reši što pre. 

- Kad se ovakve stvari dese, vama postaju svi sumnjivi, čak i oni koji nisu nikad bili. Tako krenete da razmišljate i krećete i od najbližih, preko šireg kruga poznanika pa do toga da je neko eto tek tako nasumično došao. Lopovi kao lopovi, ima ih svuda, stalno to rade - kaže Sara.

Instagram printscreen/saratkd7
 

Ona nam je istakla da njena majka pije lekove zbog stresova koje je preživela, kako ranije, tako i sada, te su morali da joj pruže pomoć preventivno, kako bi ona bila mirnija. 

Takođe, ona nam je ispričala i da li su otkrili da je još nešto ukradeno osim stvari za koje su prvobitno ispričali policiji.

- Možda, neka ogrlica, prsten, narukvica, nešto što je stajalo. Ja sam prijavila policiji ono što na licu mesta vidim, a ko zna šta ću još naći. Ono najbitnije smo im tog dana rekli - zaključila je Sara za 24sedam.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike