Keba slavio rođendan u Bugarskoj, vijorile se zastave! Otkrio detalje iznenađenja koje nije očekivao (VIDEO)

07.10.2021

12:58

0

Pevač je otišao u Sofiju povodom nastupa koji je ima, a za 24sedam otkrio je utiske i priznao da nije očekivao da mu prirede takav poklon

Keba slavio rođendan u Bugarskoj, vijorile se zastave! Otkrio detalje iznenađenja koje nije očekivao (VIDEO)
keba_04122018_0027 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Dragan Kojić Keba danas proslavlja 61. rođendan, a u ponoć je doživeo iznenađenje kom se nije nadao. Naime, on je sinoć nastupao u Sofiji, glavnom gradu Bugarske i to u jednom od najelitnijih tamošnjih klubova. 

Privatna arhiva
 

Kako je istakao za 24sedam, doček je bio fenomenalan, a ni sam se nije nadao svemu što će se desiti.

- Bilo je zaista jedinstveno iskustvo, eto tako se potrefilo da mi je danas rođendan, oni su mi čestitali, u ponoć su organizovali da izađe torta, tome se nisam nadao. Pored toga, kao što se može videti i na snimku koji sam objavio, vijorile su se srpska i bugarska zastava, kao znak našeg velikog prijateljstva, palili su i onaj vatromet. Ja sam pevao pesmu "Ti hodaš sa njom", a snimio sam je na bugarskom jeziku, zove se "Pitaš za men" - ispričao je Keba za naš portal.

Privatna arhiva
 

 

 

Inače, Keba je nedavno bio u centru pažnje kada se pojavila priča da je navodno ispričao da je napravio karijeru Ceci Ražnatović time što je snimio duet sa njom. Za naš portal je pevač to demantovao.

- Nisam gledao emisiju i siguran sam da je šala u pitanju jer nikada tako nešto nisam rekao nikome i tu nema ni trunke istine. Ceca je jednostavno nasela na lažnu provokaciju, mada mislim da je odmah osetila da je to trik. Na kraju, ako im takve šale nešto znače i čine ih srećnim, samo napred. Ne bih davao tome značaj iz mog ugla. Inače, moj dragi komšija Sale odavno kod mene ima nadimak, zovem ga "Sale ložač" - rekao je Keba za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike