Mislila sam da Brena živi život kao iz filmova: Aleksandra Prijović otkriva pravu istinu o svekrvi

06.10.2021

11:45

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica otkiva i ko je ona kada se ugase reflektori

Mislila sam da Brena živi život kao iz filmova: Aleksandra Prijović otkriva pravu istinu o svekrvi
Aleksandra Prijović, Lepa Brena - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Aleksandra Prijović udata je za posinka Lepe Brene, Filipa Živojinovća, a ne krije da je mislila da oni žive potpuno drugačije od onog što je očekivala.

Naime, u intervjuu za Blic Ženu, Aleksandra je priznala da je mislila da njena sadašnja svekrva živi život kao iz filmova, s obzirom da je najveća zvezda na našim prostorima, međutim, kada se udala i postala deo porodice Živojinović, shvatila je da je ona jedna sasvim normalna i nadasve prizemna žena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Ja sam zamišljala da je to život iz filmova, ona je bila najveća zvezda na ovim prostorima, pa sam uvek mislila da ona živi životom koji je nama nepojmljiv i izvanredan, a ona je jedna najnormalnija žena, kao i moja majka - istakla je Aleksandra pa se osvrnula na to kakva je ona iza kamera, odnosno na pitanje "Ko si ti?", Aleksandra je iskreno odgovorila:

 

 

 - Ja sam kao i svaka druga devojka, jedina razlika je u tome što se zbog prirode posla pojavljujem u medijima, snimam emisije, spotove, imam nastupe i zbog toga sam poznata široj javnosti. Van kamera i medija moj privatni život se ne razlikuje od života većine žena. Posvećena sam kući, mužu i sinu i susrećem se sa problemima kao i većina ljudi -  rekla je pevačica.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike