Aleksandri Prijović priredili rođendansko iznenađenje za pamćenje: Raznežila se kada je ugledala njih na sceni! (FOTO)

25.09.2021

13:54

0

Autor: Marija Mitić

Baka i deka pevačice su je iznenadili dok je bila na sceni, u emisiji i ovom prilikom joj doneli tortu

Aleksandri Prijović priredili rođendansko iznenađenje za pamćenje: Raznežila se kada je ugledala njih na sceni! (FOTO)
Copyright ATAImages/ A.A.

Na svoj rođendan Aleksandra Prijović imala je zakazano snimanje i to u emisiji "Nikad nije kasno", u kojoj je bila član žirija. 

Kako je pevačica otkrila, ona je poželela da za ovaj rođendan vidi baku i deku, pa ih je tako pozvala na snimanje u studio Grand produkcije, čemu su se oni rado odazvali, međutim, o tome svoju unuku nisu obavestili.

Printscreen Youtube/ Grandonline
 

Aleksandrina baka Bosa otkrila je da je to bilo iznenađenje, a kako su zabeležile kamere, ona i deka su Aleksandru iznenadili dok je bila na sceni i ovom prilikom joj doneli tortu kao poklon.

- Ona je rekla da neće ništa da slavi, nismo ni mi rekli da ćemo doći. Čestitala sam joj rođendan, ali nije mislila da ćemo doći - rekla je pevačicina baka Bosa, dok je Aleksandra otkrila kako je tekao dogovor.

- Meni kad je rođendan uvek svi dođu kući kod nas, naravno, i danas sam im rekla: Dođite na snimanje, taman eto pevamo malo, biće super, tako da, tu su - rekla je pevačica za Grand Online.

Printscreen Youtube/ Grandonline
 

Prisutne novinarske ekipe iskoristile su priliku da na kratko porazgovaraju sa bakom i dekom Aleksandre, a kako svi kažu da je pevačica radnu naviku nasledila upravo od njih, baka Bosa je to i potvrdila.

- Pa jeste, sigurno. Uvek je dolazila kod nas i uvek je s nama volela da ide. Čak je sa mnom išla da radi kad sam ja radila. Ona je sa mnom išla u firmu, celih nedelju dana ona se sa mnom ujutru budila i išla na posao. Ujutru u 5 sati, probudim se, ja hoću brzo da ustanem da ne čuje, ma kakvi, nema šanse... Probudi se i krene sa mnom - rekla je baka Aleksandre Prijović.

Printscreen Youtube/ Grandonline
 

Aleksandrin deka je potom priznao da ju je on razmazio više od bake i da oboje vole da slušaju njene pesme. Baka Bosa je otkrila zbog čega najviše kritikuje svoju unuku.

- Baš sam je sad iskritikovala, kad sam videla one noge mršave. Najlepša je, al je mršava - rekla je ona iskreno.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike