Ma kakva Lejdi Gaga i Madona, dočekana je kao kraljica! Nada Topčagić i njen suprug o utiscima sa Ibrahimovićevog rođendana

05.10.2021

18:46

0

Pevačica i njen muž su u intervjuu za 24sedam, otkrili kako je u Italiji zovu „gospođa Jutro je”

Ma kakva Lejdi Gaga i Madona, dočekana je kao kraljica! Nada Topčagić i njen suprug o utiscima sa Ibrahimovićevog rođendana
nada zlatan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages/MN Press

Pevačica Nada Topčagić bila je počasna gošća na rođendanskom slavlju fudbalera Zlatana Ibrahimovića u Milanu. Tokom te večeri objavlila je nekoliko fotografija i snimaka koji svedoče o atmosferi na proslavi, a zbog kojih su mnogi ostali oduševljeni.

Po dolasku sa putovanja u srpsku prestonicu, Topčagićka se brzo vratila svojim svakodnevnim obavezama, pa u trenutku kada smo je pozvali, ona je šetala psa. Za 24sedam, njen suprug Zlatko Đorđević koji je bio sa njom i na rođendanu prvi je ispričao detalje njihovog gostovanja na velikom Ibrahimovićevom slavlju. 

Printscreen/Instagram/nada topcagic
 

- Nada je dočekana kao kraljica, ispoštovana je maksimalno. Nije tačno da je uzela novac, mi smo odneli poklon, u pitanju su dve rađene slike, to nije farba, to je crtež koji je nastao spaljivanjem drveta. Mi nismo uzeli pare, to je van svake pameti, nama jesu platili hotel, ali mi to stvarno nismo tražili. Nama je čast što smo pozvani na to slavlje, hvala što su nas pozvali. Mi smo sinoć dobili pozive iz Portugalije, Španije, Italije, Italijani svi znaju za Nadu - pričao nam je Zlatko.

Kakva Lejdi Gaga i Madona!

Veselje koje je upriličeno, za njih je bilo neverovatno iskustvo. 

- Ovo je vrhunac karijere moje žene, vrhunski fudbaleri današnjice znaju Nadinu pesmu „Jutro je” i pevaju je na srpskom, ja ne znam šta još treba da se desi, nama je puno srce. Ispoštovani smo maksimalno, ma kakva Lejdi Gaga i Madona, gledali su je kao Isusa. To se jednom doživljava u životu. Mislim da ovo niko nije doživeo, niti će doživeti. Idemo po Milanu, ljudi prepoznaju Nadu na ulici. Seli smo u restoran, konobari traže autogram od nje, pali smo u nesvest. Zovu je „gospođa Jutro je”, to su stvari koje se dešavaju jednom u životu - priča sa ushićenjem, Nadin suprug.

Instagram printscreen/nada_topcagic
 

Zatim, predao je slušalicu svojoj nežnijoj polovini koja nam je ispričala kakve ona utiske nosi sa Ibrahimovićevog rođendana.  

- Malo sam umorna, da vam budem iskrena, sve smo spremili za tri dana zahvaljujući mojim prijateljima, otišli smo tamo autom. Čula sam da je preneto kako sam ja zaradila velike pare, bruka i naopako. Počastvovana sam što sam uopšte bila deo takvog jednog džet seta. Imala sam takvu tremu što sam tamo, preživela sam 300 šokova, pitala sam se kako će sve to izgledati, razmišljala sam da li će on meni prići kad ja tamo budem pevala. Bilo je tamo toliko fudbalera, javnih ličnosti, bila sam u goloj vodi, imala sam tremu od svih tih ljudi, kako će to ispasti - ispričala nam je Nada koja ne krije oduševljenje zbog Zlatanovog dočeka: 

Instagram printscreen/nada_topcagic
 

- Sve je bilo divno, oduševljena sam. Bili smo na 12 spratu, tu je održavana proslava, a kada se popneš na 13 sprat, vidiš ceo Milano. Tiho sam otišla, još tiše se vratila, kakvi avioni, kamioni?! Posle ovoga, ja ne znam šta da očekujem. Krug moje sreće je zatvoren, ja sam postigla nešto najviše u karijeri, zahvaljujući Ibrahimoviću. Kakva Evrovizija, meni je ovo strava. Ibrahimović, nema dalje. Sanremo, ko je to doživeo? Bukvalno niko, da vašu pesmu peva takva jedna ličnost, orkestar svira vašu pesmu - kaže Nada za 24sedam

Podsetimo, Nada Topčagić je jednom prilikom rekla da nije mogla da spava od sreće jer je Zlatan na scenu italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove njene pesme i da mu nikada neće zaboraviti šta je uradio za nju. 

Antonio Ahel/ATAImages/MN Press
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike