Fatalna Nada Topčagić! Pevačica objavila fotografiju bez šminke: Fanovi očarani njenim izgledom

21.08.2021

14:10 >> 16:22

0

Autor: D. Božović

Pevačica trenutno uživa na Crnogorskom primorju sa suprugom odakle je objavila selfi kojim je oduševila pratioce izgledom bez mejkapa

Fatalna Nada Topčagić! Pevačica objavila fotografiju bez šminke: Fanovi očarani njenim izgledom
Copyright Nada Topčagić ATAImages/Antonio Ahel

Karijera pevačice Nade Topčagić traje više od četiri decenije, a svako ko je prati rekao bi da ona gotovo i ne stari.

Iako je gotovo retko viđamo bez šminke, ona je sada svoje pratioce počastila jednom fotografijom bez mejkapa, a komplimenti na račun njenog izgleda su se samo nizali.

Naime, Nada je objavila selfi sa letovanja dok je pratila zalazak sunca, a ono što su svi primetili jeste njeno lice bez šminke, sa osmehom od uveta do uveta i sa ponekom borom, a razlike gotovo i da nema.

Mnoge Nadine mlađe koleginice ne bi smele ni da se usude i fotografišu se bez šminke, a sada je pevačica to uradila bez imalo ustezanja i zavredala salvu pohvalnih komentara, među kojima su bili komplimenti i pevačice Nataše Đorđević, Tine Ivanović, Dragice Radosavljević Cakane.

– „Fatalna žena”, „Nado, legendo”, „Nado, ti ne stariš, sve si mlađa i mlađa”, „Prelepo izgledate” – bili su samo neki od komentara.

Danas, nakon 40 godina, njena popularnost ne jenjava, već naprotiv, njeni stari hitovi se nalaze na svakom repertoaru kako starije, a tako i mlađe populacije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike