Novi tragač u „Poteri” oborio je sve rekorde: Ipak ima jednu slabu tačku (FOTO/VIDEO)

05.10.2021

13:05

0

Milan Bukvić se prvi put pojavio u kvizu sa 18 godina, a potom sa 24 godine kada je sve zasenio pokazanim znanjem u završnici

Novi tragač u „Poteri” oborio je sve rekorde: Ipak ima jednu slabu tačku (FOTO/VIDEO)
Screenshot_2 - Copyright Printscreen Youtube /RTS

Milan Bukvić, diplomirani politikolog i student filozofije, dvadesetpetogodišnji Kragujevčanin novi je član popularnog kviza Potera. Ovaj mladi momak pokazao je veliko znanje, ekspresnu brzinu pri davanju odgovora zbog čega se i našao u ovoj poziciji, a već je u javnosti poznat kao Dečko koji obećava. 

Ko je dečko koji je sve zasenio pokazanim znanjem?

On se od malih nogu interesovao za kvizove, koji su mu inače, hobi. Prvi put je učestvovao sa 18 godina, i tada nije bio nešto primećen, za razliku od sledećeg takmičenja i krune, kada je u novembru prošle godine sam stigao do 24 koraka prednosti u uzbudljivoj završnici kviza. 

Inače, prvi put kada se pojavio u takmičenju, Bukvić je izašao na megdan tragaču Miloradu Milinkoviću, koji je uspeo da ga zaustavi na putu do pobede, dok šest godina kasnije, Milan se ponovo pojavio u „Poteri“, ali ovoga puta je uspeo da, takoreći sam, osvoji 24 koraka prednosti i pred „Princezu znanja” postavi nemogući zadatak. 

Printscreen Youtube /RTS
 

Sada, ovaj mladić, zajedno sa još tri tragača ima priliku da pokaže svoj dijapazon znanja iz svih sfera. 

Kako kaže, nije vrsni poznavalac svake materije, ali ništa što sreća ne bi mogla da nadomesti:

- Sve ono što Čika Joci Memedoviću ide od ruke meni ne ide, kao što je moglo da se vidi u prvoj epizodi. Građevinarstvo na primer. Mada ima u ovom kvizu mesta za obojicu, nisu granice između nas dvojice oštre kao što deluje na prvi pogled (smeh). Medicina mi je najjača oblast i to mi je u ovom trenutku, a i ubuduće najvažnije - ispričao je Bukvić u intervjuu za „Telegraf.rs, a potom dao svoj sud ko po njegovom mišljenju od kolega Tragača ima najveći dijapazon znanja:

Printscreen Youtube /RTS
 

- Konj na kog bih se kladio je Žarko (smeh). I to ne zato što se poznajemo mimo „Potere“, već zato što ga smatram jednim od najkompletnijih srpskih kvizaša i posebno zato što je mnogo uradio za popularizaciju kvizova u Srbiji, kako preko televizijskih nastupa, tako i preko izrade pab kvizova i kontrole testova u sklopu Srpske kvizaške asocijacije. Sada smo ljuti rivali na jednom pab kvizu i trenutno uz gigantsku pomoć svojih prijatelja imam blagu prednost, mada može tu još svašta da se desi. Čudni su putevi Gospodnji, ali optimista sam u pogledu ishoda tog rovovskog kviz-rata.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike