Vlasnik hita „Južna pruga” postao fudbaler: Zbog urnebesnog odgovora takmičara u kvizu „Potera” usijale se društvene mreže

04.05.2021

10:31 >> 11:11

0

Autor: D. Božović

Đorđe Janjić je pomislio da je dobio trik pitanje u televizijskom takmičenju, pa pomešao sportiste i pevače

Vlasnik hita „Južna pruga” postao fudbaler: Zbog urnebesnog odgovora takmičara u kvizu „Potera” usijale se društvene mreže
Copyright Printscreen Youtube/RTS

U poslednje emitovanoj emisiji „Potera”, učesnik Đorđe Janjić iz Leskovca je napravio pravi kiks kada je pomešao pevače i fudbalere, a zbog njegovog odgovora i tragač je ostao zaprepašćen.

Studenti, profesori,apoljoprivrednici, domaćice, trudnice, inženjeri, programeri, svi oni su se prijavili za učešće u kvizu potera. Neki od njih su pokazali veliko znanje, neki samo proverili, a neki pokazali i neznanje.

Naime, Đorđe Janjić iz Leskovca u prvom krugu osvojio je 40.000 dinara, a onda je usledio i drugi krug, kada se takmičar suočio sa tragačem i proverio svoje znanje, ali zbog jednog odgovora je nastao muk u studiju.

– Koji Bugarin je 1994. godine osvojio Zlatnu Loptu, prestižnu nagradu koju dodeljuje mazagizn „Frans fudbal”? –  glasilo je pitanje za Đorđa, a on je kao odgovor izabrao makedonskog pevača Zorana Vaneva, zbog čega je učesnik postao meta komentarisanja na društvenim mrežama, a njegov odgovor je nasmejao i tragača.

Printscreen Youtube/RTS

– Ja nisam verovao kad ste stisli, mislio sam da je pitanje baš lako – rekao je tragač.

– Naravno da znam, samo sam mislio da je on ranije bio – pravdao se Đorđe.

Tačan odgovor je bio pod „b” – Hristo Stoičkov, najveći bugarski fudbaler u istoriji, Zlatna kopačka Evrope 1989, bivši igrač Barselone, Parme, jedna od zvezda Svetskog prvenstva 1994. godine.

Nakon što je takmičar pogrešno odgovorio u kvizu, društvene mreže su se usijale od komentara: „Zoran Vanev na proslavi povodom osvajanja Zlatne lopte (fotografija iz televizijske emisije dok peva)”, „Lila lila lila, baš ti lepo stoji”, a među šalama dominira popularna stranica „negujmosrbski”.

Inače, pevač Zoran Vanev poreklom je iz Makedonije, aktivno se bavio muzikom od 1993. do 2011. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i danas sa porodicom živi u Švajcarskoj i bavi se zdravstvenim osiguranjem. Zoran se proslavio pesmom „Južna pruga”, a snimio je i numere pod nazivom „Lila, lila”. „Momak i po”, a u nastavku pogledajte kako on danas izgleda.

Printscreen Instagram/vanevzoran

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike