Nada Topčagić kod Ibre zaradila na hiljade evra: Kolege mogu da mi pljunu pod prozor!

05.10.2021

07:55

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je preponosna na prijateljstvo sa fudbalerom i sigurna je da će da traje godinama

Nada Topčagić kod Ibre zaradila na hiljade evra: Kolege mogu da mi pljunu pod prozor!
Zlatan Ibrahimović i Nada Topčagić - Copyright Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nada Topčagić, na njihovo obostrano zadovoljstvo bila je gost na rođendanskoj žurki fudbalera Zlatana Ibrahimovića u MIlanu.

Kako Zlatan obožava Nadinu pesmu "Jutro je", on je poželeo da baš ona uveliča njegovu proslavu, zbog čega je pevačica preponosna.

 

 

- U Milanu je bilo fenomenalno! Mislim da sad i vrapci na grani znaju koliko se Zlatan i ja poštujemo i slobodno mogu da kažem da je to prijateljstvo koje će godinama da traje. Spremila sam mu nekoliko iznenađenja za rođendan, u dogovoru s njemu bliskim ljudima sam se organizovala kako bi sve proteklo po planu i u najboljem redu. Pevala sam mu na uvce moj najveći hit "Jutro je", mogu da se pohvalim i da su svi gosti skočili da igraju. Šta da vam kažem, Ibra i ja smo svetske face! Sve sam ja ovo zaslužila. Kolege s estrade mogu da mi pljunu pod prozor! Crknite i puknite od ljubomore! Moja karijera je opet u punom sjaju, ceo svet bruji o meni. Verovatno će tek da me razapinju kolege - kaže pevačica ponosna na svoj čuveni hit.

 

 

- Pesma "Jutro je" je vanserijski hit koji se i danas sluša isto kao i prvog dana kada sam ga objavila. Zato mogu da razumem zašto je većina kolega ljubomorna na mene, ali me ne dotiču takvi komentari. Gledam sebe, svoj napredak i rad. Ibrahimović je tražio da se u San Remu na festivalu pusti moja pesma, svi to pamte, sećam se da nisam mogla da spavam od sreće! Zlatan i ja smo se baš zbližili i verujem da ćemo od sada stalno da se viđamo na rođendanima. On je sportska veličina i normalno je da mi imponuje što me voli i poštuje - rekla je Topčagićeva za Republiku, koja je Ibrahimoviću na poklon donela dva njegova portreta, rađena na drvetu specijalnom tehnikom. Ibra je Nadi takođe spremio poklon - dres sa svojim prezimenom i potpisom, s kojim se folkerka odmah fotografisala.

Printscreen Instagram/ Nadatopcagic
 

Topčagićeva se na žurki fotografisala i s nekim od fudbalskih zvezda koji su bili gosti rođendana poput Pola Pogbe, s članovima Zlatanove porodice te njegovom 11 godina starijom suprugom Helenom Seger.

Kako piše Kurir, Nada se u Srbiju vratila bogatija za 30.000 evra, koliko je zaradila za samo nekoliko otpevanih pesama svom omiljenom fudbaleru.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike