Ceca i Mili se sude, ali ih je smrt Marine Tucaković ujedinila: Snimak iz bekstejdža govori o njihovom odnosu

02.10.2021

11:45

0

Pevačica i kompozitor privatno odlično funkcionišu i komuniciraju, bez obzira na to što se zbog poslovnih nesuglasica sreću na sudu

Ceca i Mili se sude, ali ih je smrt Marine Tucaković ujedinila: Snimak iz bekstejdža govori o njihovom odnosu
Copyright Ceca i Mili / Antonio Ahel/ATAImages

Svako novo snimanje emisije „Zvezde Granda“ donosi novitete, kako u pogledu takmičara, a tako i u odnosu stručnog žirija. Sada je isplivao snimak dešavanja u bekstejdžu koji govori kako funkcionišu Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili.

Naime, neposredno pre snimanja treće emisije pomenutog muzičkog takmičenja preminula je čuvena hitmejkerka Marina Tucaković, a njen odlazak rastužio je sve njene saradnike, među kojima su baš i Ceca i Mili koji su godinama radili sa njom. Čim je Ražnatovićeva ušla u prostorije Grand televizije i ugledala kompozitora, odmah su se zagrlili, a potom i razgovarali, čini se, o ozbiljnim temama.

Printscreen YouTube/Grand Online
 

Bez obzira na to što se sude, članovi stručnog žirija su u ovim teškim trenucima zaboravili na sve što je bilo između njih, te su jedno drugome pružili utehu zbog gubitka njima drage osobe. Marinina smrt je sve zatekla, a kako su Ražnatovićeva i Milić godinama radili sa njom, bol ih je ujedinila.

Printscreen YouTube/Grand Online
 

Podsetimo, prema pisanju medija, sukob između Cece i Milija je počeo kada je pevačica shvatila da se kompozitor upisao kao vlasnik fonograma svih albuma koje je radio sa njom, iako je, kako se navodi dogovor bio drugačiji.

Ceca Ražnatović, Antonio Ahel/ATAImages
 

– Mili i ja razgovaramo, naravno, jer smo civilizovani ljudi. S druge strane, mi smo i na sudu, ništa lično – kazala je Ceca u prvoj emisiji pomenutog talenat šou programa i tako otkrila u kakvim je odnosima sa kolegom iz žirija.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike