U frci je! Đorđe David uporedio Cecu i Karleušu: Ozbiljan je udarač, drugačiju energiju ima od Jelene

27.09.2021

19:15

0

Roker smatra da se Ražnatovićeva odlično uklopila u stalnu postavu žirija

U frci je! Đorđe David uporedio Cecu i Karleušu: Ozbiljan je udarač, drugačiju energiju ima od Jelene
Đorđe David, Antonio Ahel/ATAImages - Copyright Đorđe David, Antonio Ahel/ATAImages

Roker Đorđe David je kao i uvek bez dlake na jeziku prokomentarisao aktuelnu situaciju u „Zvezdama Granda” koja se tiče sukoba Svetlane Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca, a osim toga, on je dao svoj sud i o kandidatima koji su se prijavili u ovoj sezoni. 

 - Zadovoljan sam, jedno što mi se čini da smo još uvek kao žiri generalno pod utiskom finala i kriterijumi nam nisu spušteni dovoljno za one ljude koji se pojavljuju u prvom krugu. Odmah ću da vam kažem da imamo dobre kandidate jako puno štofa ljude koji su kvalitetni i sa kojima treba raditi. Nemojte zaboraviti da je prethodna sezona bila dupla sezona, i oni su imali mnogo više vremena - iskren je bio roker, pa se osvrnuo na novu članicu žirija. 

Đorđe David, 24sedam/Nenad Vujanović
 

Mnogo se polemisalo o tome kako će se Ceca snaći stalnoj postavi žirija, a Đorđe David je od samog početka isticao da je Ražnatovićeva ozbiljan igrač, te da se odlično snalazi. 

Ceca Ražnatović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ja sam odmah posle prve emisije rekao da je ona ozbiljan udarač u najpozitivnijem smislu. Drugačija je ona energija od Jelene, svi smo mi drugačiji...Mislim da se ona dobro uklopila, jedino što vidim je još uvek u frci kada svi urlamo i svađamo se. Ona pokušava da bude sudija, da utiče na nas i za sada je kao aspirin. Kada bude krenula da se bori za svoje kandidate, e tu je čekam da je vidim kakav je fajter i kako će se ponašati - rekao je Đorđe David za medije. 

Podsetimo, Ceca je pokazala zube. Suprotstavila se Aleksandru Miliću Miliju, a nije ostala dužna ni Draganu Stojkoviću Bosancu koji ju je okarakterisao kao popularnu pevačicu. 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike