Nada Topčagić oduševljena gestom Dragane Mirković: Ti si jedna od retkih koja me je javno povhvalila

06.03.2021

22:00 >> 07:54

0

Autor: D. Božović

Pevačica je uputila čestitke svojoj koleginici i priznala da sa njom deli sreću zbog uspeha koji je postigla pesmom Jutro je”

Nada Topčagić oduševljena gestom Dragane Mirković: Ti si jedna od retkih koja me je javno povhvalila
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Fudbaler Zlatan Ibrahimović je na scenu italijanskog muzičkog festivala u Sanremu izašao uz uvodne taktove pesme „Jutro je” pevačice Nade Topčagić, a ovim gestom je i samu vlasnicu hita oduševio i kako kaže vratio je u mladost.

Nada nije krila koliko je ponosna zbog gesta Ibrahimovića, a ovaj čin propratile su i mnoge javne ličnosti koje su zajedno sa Topčagićkom slavile njen uspeh. Jedna od njih je i pevačica Dragana Mirković koja joj je čestitala na ovome.

Printscreen Instagram/dragana_mirkovic

– Bravo draga. Zlatan i Nada na Sanremu – napisala je Dragana na storiju na Instagramu, nakon čega je usledila reakcija pevačice:

– Hvala mojoj dragoj koleginici. Grli te tvoja Nadica. PS Ti si jedna od retkih koja me je javno pohvalila – odgovorila je Nada Dragani, a njihova konverzacija se i dalje nastavila.

Printscreen Instagram/topcagicnada

– Uvek za tebe draga moja. Radujem se kao da je moja pesma. Ljubim te – odgovorila joj je Dragana i stavila emotikone srca.

Pročitajte još

Inače, Nada je jedina od pevačica koja je doživela da se na prestižnom festivalu čuje njena pesma, zbog čega je bila neizmerno srećna.

– Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživeo – rekla je pevačica za medije.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike