Estrada pod lupom 24sedam: Od ljubavi do mržnje nit je tanka

04.10.2021

07:15

0

Bojana i Mirka donele su na svet devojčice, Marina Tucaković ispraćena je na večni počinak, obeležena je 30. godišnjica smrti Tome Zdravkovića, samo su neke od vesti o kojima se pričalo u nedelji za nama

Estrada pod lupom 24sedam: Od ljubavi do mržnje nit je tanka
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U svetu poznatih turbulentno kao i uvek. Intrige, svađe, sećanja na neka lepa vremena i dolazak malih ljudi na ovaj svet.

Početak i kraj nedelje obeležile su lepe vesti - voditeljka Bojana Ristojević i glumica Mirka Vasiljević su se porodile. Međutim, sled događaja tokom nedelje nije bio za one sa mekanim srcem. Tokom sedmice održano je dugo iščekivano ročište Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, zatim ispraćaj na večni počinak Marine Tucaković, obeležavanje 30. godišnjice smrti Tome Zdravkovića, kao i smrt njegovog brata koji je preminuo na isti dan, isplivali su dokazi neverstva Darka Lazića Marini Gagić, a 24sedam vas je o svemu ovome blagovremeno obaveštavao.

Ni u svetu stranog šoubiza nije bilo mirno. Sve u svemu, završila se agonija i dugogodišnja borba Britni Spirs, koja je konačno slobodna.

Rodila se mezimica

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Prva, Bojana Ristivojević porodila se u ponedeljak, 27. septembra i na svet donela devojčicu.

Prema pisanjima domaćih medija, porođaj je prošao u najboljem redu, doktori su bebu ocenili sa ocenom 10, a mama i ćerka se osećaju odlično.

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović oči u oči

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, ne odustaje dok ne dokaže da je pevač otac njenog sina Devina. Njih dvoje su se zabavljali pre više od tri decenije, a sada Antonovićeva želi da pevač uradi DNK test koji bi sve rešio. 

Mirjana je početkom ove nedelje posetila Palatu pravde gde je održano ročište, a na suočavanju su u svojstvu svedoka prisustvovale Lepa Brena i najbolja drugarica Antovovićeve Mersa Miljković.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ovo je 21. vek, nadamo se da je danas veoma lako, preko DNK, da se utvrdi da li je neko otac ili majka - rekla je Brena nakon saslušanja, dok je Mirjanin advokat rekao da je slučaj zatvoren za javnost, te da ne smeju da pričaju o ročištu.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Za razliku od prethodnih susreta, ovom je prisustvovao Miroslav Ilić koji je saslušavan satima, ali za medije nije davao nikakvu izjavu, osim da se oseća dobro.

Poslednje zbogom Marini Tucaković

Čuvena hitmejkerka Marina Tucaković preminula je u nedelju, 19. septembra, a ispraćaj na večni počinak je organizovan u najužem krugu rodbine, prijatelja i saradnika.

Tucakovićeva je, po svojoj poslednjoj želji, sahranjena na Novom groblju, gde počiva i njen sin Miloš.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Brojne poznate ličnosti nisu mogle, a da se poslednji put ne oproste od žene koja im je mnogo pomogla u karijeri, ali im bila i prijatelj. Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Saša Matić, Oliver Mandić, grupa "Zana", Željko Joksimović, Aleksandar Milić Mili, Milan Kalinić i mnogi drugi su u sredu u najvećoj tišini ispratili Marinu na večni počinak.

24sedam/Goran Sivački
 

Ono o čemu se i te kako pisalo jeste da je Milan Radulović Laća imao molbu za sve prisutne da drže socijalnu distancu tokom ispraćaja, a veliku medijsku pažnju je izazvao odlazak Cece Ražnatović sa groblja pošto joj je Marinin sin prišao, te se postavlja pitanje da li je on od nje zahtevao da ode, ili je ona to uradila samoincijativno.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Uspomene ne blede

Legendarni pevač Toma Zdravković napustio nas je pre tri decenije, a u četvrtak, 30. septembra, na Centralnom groblju u Beogradu, okupili su se njegova porodica, prijatelji i kolege kako bi mu odali počast.

24sedam
 

Na godišnjicu smrti velikog boema koji je ostavio iza sebe vanvremenske hitove došli su njegova supruga Goca, ćerka Žaklina, ali brojne poznate ličnosti, među kojima su se našli estradni menadžer Bane Obradović, Hasan Dudić, Aco Pejović, Marko Bulat, Željko Joksimović, glumac Milan Marić i mnogi drugi.

24sedam/Goran Sivački
 

Gordana se sa knedlom u grlu prisetila kobnog dana kada je Toma preminuo.

- Ne bih želela da se setim tog dana. Bilo je strašno. Kad sam stigla tog momenta u bolnicu, on je izdahnuo, tako da sam ga zatekla kao da je zaspao. Nije trebalo to da se desi kad se desilo, trebalo je da ide na dijalizu. Išla sam kući da spremim nešto za jelo što je tražio da jede i negde oko četiri ujutru me je pozvala sestra i rekla da mu nije dobro i da dođem odmah. Došla sam, dok sam stigla, spustili su ga na reanimaciju i svi su doktori stajali oko njega. Doktor je rekao kao da je čekao da dođem, ali me nije sačekao. Nakon toga haos - priča ona i dodaje kako je živeti bez Tome svih ovih godina.

24sedam/Goran Sivački
 

- Teško je živeti bez Tome, ali se on sad na neki način vratio, oživeo. S jedne strane je to i tuga i radost - kaže i priseća se kako je izgledao njihov zajednički život.

- Bilo je jako interesantno. Toma i ja smo imali specifičan odnos. Uvek je govorio: "Sve mogu i bez svega, ali bez tebe ne mogu". Imao je u meni potporu, slobodu, sigurnost. Imao je mirnu luku - objašnjava Gordana, podsećajući da je bio veliki zavodnik.

Braća izgubila život na isti dan

Brat Tome Zdravkovića, Ivan Zdravković, za koga gotovo niko nije znao, preminuo je u devedestoj godini života na isti dan kada je umro i legendarni pevač.

You Tube
 

Kako su mediji navodili Zdravković je imao tešku operaciju kuka, bio je donedavno u bolnici, a kola Hitne pomoći često su bila na njihovoj adresi.

Ivanovi susedi su za domaće medije ispričali da je on uvek bio ponosan na svog slavnog brata, jer je zahvaljujući njemu dobio i posao i stan.

Decu ne donose rode

I za kraj nedelje, lepe vesti. Glumica Mirka Vasiljević se porodila i na svet donela devojčicu. Ona i njen partner Vujadin Savić su dobili četvrto dete, a zbog prinove su neizmerno srećni.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Planirali su veliku porodicu, a želja im se i ostvarila. Porođaj je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji su naslednici dali veoma retko, ali prelepo ime Anika koje u prevodu označava osobu koja je neustrašiva, nepobediva, borbena i hrabra.

Darko Lazić je bio neveran Marini?

Već dugo se šuška da je Darko Lazić svoju bivšu verenicu Marinu Gagić varao sa izvesnom Oliverom Matijević, koja je njegova koleginica, a sada su se navodno pojavili i dokazi u vidu prepiski na Instagramu, koji o tome svedoče.

Naime, Olivera je od Darka zahtevala da prekine odnos sa Marinom, a on ju je uveravao da će to uskoro uraditi.

ATA Images/Antonio Ahel/printscteen/Instagram
 

- Pa dobro kad se ova farsa sa Marinom završi, ovo je baš smešno. Obećao si mi - napisala je Olivera.

- Pa sačekaj još malo, posle Pule ću završiti sa njom. Ona je dete, ništa ne zna. To zbog novinara je dobro - piše Darko.

- Ali koliko ja još da čekam. Videću kakav ćeš večeras biti, jer moraš mi se iskupiti za ovo. Moraš nadmašiti ono od prošlog puta - poručila je pevačica Darku tokom prepiske.

Lazić je sve ovo demantovao, ali je morao da prizna da ga je razbesnelo zbližavanje njegovih bivših.

Printscreen Instagram/ Oliveramatijevicofficial
 

- Nemam komentar za nešto što je bivše, što me ne zanima u životu. Toliko dajete prostora i Oliveri i Marini ne znam za šta! Jesu one toliko bitne? One su nebitne i gledaju kako da se proguraju preko mojih leđa. Ko ih pominje bez mene? Nebitne su! Ko su one? Ova propala pevačica, ova hoće da bude poznata. Marina nije mogla da je smisli, sad su odjednom njih dve najbolje drugarice, kao one teraju meni inat. Što preko mojih leđa? Marina treba da čuva dete, a ne da daje intervjue. Ko je ona da daje intervjue? Olivera je htela da mi bude devojka, ali nikad nije ni bila, jurila me i uhodila po nastupima - rekao je Lazić za „Telegraf”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike