Nakon priče da je Laća izbacio Cecu sa groblja, otkrivena pozadina njihovog sukoba: Sad kreće pravda

29.09.2021

14:27

0

Laća je nedavno na Twiteru obelodanio detalje koji svedoče o njegovom odnosu sa Ražnatovićkom

Nakon priče da je Laća izbacio Cecu sa groblja, otkrivena pozadina njihovog sukoba: Sad kreće pravda
Ceca Ražnatović i Laća Radulović - Copyright 24sedam/Goran Sivački/ATA Images

Danas, sat vremena posle podneva na večni počinak ispraćena je hitmejkerka Marina Tucaković u krugu najuže porodice i saradnika. 

Naslednik čuvene kantautorke Milan Laća Radulović je u jednom trenutku tokom sahrane prišao Svetlani Ceci Ražnatović, a pošto su razmenili nekoliko rečenica, Ceca je napustila Novo groblje. 

Još uvek nije poznato da li je došlo do oštrih reči, nesuglasica ili je bio u pitanju konstruktivni predlog da se napravi socijalna distanca i napusti groblje, budući da je poznato da Ražnatovićka i Radulović od ranije nisu u dobrim odnosima, i to sve navodno zbog neisplaćenog dugovanja za pesmu koju je Radulović radio za Cecinu ćerku, Anastasiju Ražnatović. 

24sedam/Goran Sivački
 

Laća se nikad nije libio da iznese svoj stav po pitanju Ražnatovićke, te ju je početkom godine, javno na svom Tviter nalogu prozvao. Tom priikom je rekao da više ne može da ćuti, te da je ušao u raspravu sa pevačicom zbog novca, kojoj je, kako kaže, bilo skupo da plati njegove pesme.

Prntscreen Twiter/Milan Laća Radulović
 

- Da se razumemo. Jer ne mogu više da krijem informacije: Jedne noći, Nanogica je poslala meni poruku: „Meni je to skupo ko Marina!“ Pre toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcenjen i uvređen na nivou: „Skupo mi ko majka“, usred mermera Ljutice Bogdana 3. Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda - napisao je tekstopisac Laća na Tviteru.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

Inače, Marina i Ceca su uvek imale odličnu saradnju, napisala je za nju veliki broj hitova, a r Ražnatovićka ju je gledala kao drugu majku. S druge strane, Milan Laća Radulović, napisao je pesmu „Rane“ za Anastasiju Ražnatović.

24sedam/Goran Sivački
 

Podsetimo, pokojna Marina Tucaković se svojevremeno i oglasila, ističući da njen sin odgovara sam za svoje postupke, ali da joj nikada nije kvario saradnju sa kolegama. 

- Meni Laća nije napravio nijedan problem sa pevačima zbog svega što je iznosio javno. To je njegova stvar, nek piše po društvenim mrežama šta hoće, u tom pogledu on je potpuno drugačiji od mene. Ja se ne izjašnjavam, a on neka priča. To što je pričao da ide na sud sa Cecom i da ju je tužio, nema ništa od toga. Ma kakav sud? Da li je to rekao u afektu ne znam, ali što se tiče tužbe sa Cecom, to ne postoji. Ja mu stalno kažem: „Sine moj, treba da napraviš neki kompromis, nemoj sve brzo i tako...“, ali ne vredi, on sve radi usijane glave, zato ne mogu da utičem na njega, više nije mali. Sarađujemo sa istim pevačima, ali nije mi napravio nijednu svađu, niti neprijatnost. Ja sam se posle tih njegovih ispada u javnosti i po društvenim mrežama čula sa Cecom, radim joj pesme, ali ništa o njemu nismo pričale. Ne ulazim u te njegove probleme, ja sam ja, a on je on - ispričala je ranije Marina. 

Grupa Zana, Saša Matića, Oliver Mandić, Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović, Željko Joksimović danas su ispratili na večni počinak Tucakovićevu, koja je sahranjena kraj svog sina Miloša. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike