Četiri godine od smrti Done Ares! Kancer joj se tri puta vraćao, borila se lavovski do poslednjeg trenutka

02.10.2021

11:00

0

Pevačica se tri godine borila sa opakom bolešću, a svoje najbliže je hrabrila da uvek i za sve moraju da se bore

Četiri godine od smrti Done Ares! Kancer joj se tri puta vraćao, borila se lavovski do poslednjeg trenutka
Dona Ares - Copyright Instagram printscreen/donnaares

Pevačica Azra Kolaković, domaćoj javnosti poznatija kao Dona Ares, preminula je na današnji dan, pre četiri godine u 41. godini nakon teške borbe sa opakom bolešću.

Naime, Dona je saznala da ima kancer kada je imala 38. godina, a onda je usledila njena borba za život koja je trajala tri godine.

Kancer joj se tri puta vraćao, a ona je najteže trenutke svoje životne bitke delila sa pratiocima na društvenim mrežama. Dona je potom izdala i knjigu pod nazivom „Soba za nikoga” koja je zapravo bila njena ispovest o borbi sa opakom bolešću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Ares (@donnaares)

Iako se trudila da bude aktivna na mrežama, zadnjih meseci života njene objave su bile sve ređe, a poslednjom u nizu kao da je naslutila svoj kraj.

- Voli vas vaša Dona Ares - napisala je ona tada u opisu fotografije, a ove reči mnogi su protumačili kao njen oproštaj.

Pevačicina majka je u ispovesti ispričala kako se nosi sa sudbinom koja je zadesila njenu ćerku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Ares (@donnaares)

- Verujte mi da vremenom ne postaje lakše, samo teže, i jedino što me održava jesu hrabrost i snaga koju nam je ostavila. Ko god kaže da vreme leči bol - laže. Živim tako što tugu čuvam isključivo za sebe. Preteško je i svaki novi dan je teži. Kada je shvatila da dolazi njen kraj i da ne može dalje, nama koji smo ostali iza nje očitala je lekciju i poručila: „Do poslednjeg trena morate biti jaki, boriti se svakog dana iz početka.” Naravno, mi se trudimo da ispunimo njenu želju - rekla je ona svojevremeno za „Avaz”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike