Život posle Tome je grozan! Udovica legendarnog pevača o muškarcima nakon njega (VIDEO)

30.09.2021

12:19

0

Autor: Marija Mitić

Gordana je za 24sedam pričala o uspomenama sa Zdravkovićem, ali i tome kako funkcioniše otkako ga nema

Život posle Tome je grozan! Udovica legendarnog pevača o muškarcima nakon njega (VIDEO)
toma i gordana zdravković - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Printscreen/Kupindo

Posle tri decenije otkako je preminuo, na današnji dan 30. septembra, udovica legendarnog Tome Zdravkovića, Gordana, ispričala je zašto je ostala sama posle njegove smrti. Kao i svake godine, ona je i danas došla na Centralno groblje da mu oda počast, gde su se okupile i Tomine kolege, prijatelji i ćerka Žaklina. 

Udovica pevačke legende, prisetila se u razgovoru za 24sedam mnogih uspomena iz zajedničkog života sa Tomom, sa kojim je u braku provela 16 godina i sa kojim ima sina Sašu.

Kako je izgledao život sa Tomom?

- Bio je vrlo interesantan, zato on živi i danas. Zato što je živeo drugačiji život nego svi mi. Ja sam to prihvatila i ispratila ga u tome. Živeo je kako je želeo i nisam mu nikad ništa zamerala.

24sedam/Goran Sivački
 

Inspiracija su mu bile žene, za mnoge pesme, ali kakav je bio prema ženama? 

- Kako je živeo, takav je bio i prema ženama. A kao otac je bio divan. Mislim da je najsrećniji trenutak u njegovom životu bio, bar otkako je bio sa mnom, trenutak kada se naš sin Saša rodio. 

Da li ste mogli da pretpostavite da će uspomena na Tomu nastaviti da živi čak 30 godina posle njegove smrti?

- Jesam, jer sve što je radio, radio je da to bude stvarno dobro i onako kako je osećao. Uvek je govorio - I posle Tome, biće Toma. I ja sam verovala u to i, evo, ostvarilo se.

Da li kada dođete u Srbiju osećate kao da ste ponovo sa vašim Tomom?

24sedam/Goran Sivački
 

- Da. Uvek kada dođem ovde očekujem da će i on doći, da će zakucati na vrata. Zato sam svake godine i dolazila i to me je na neki način održavalo.

Živeli ste sa legendom. Kakav je život posle njega?

- Grozan, samo što morate da nastavite život dalje. Jednostavno, neke stvari pomerite sa strane i idete dalje. Posvetila sam se sinu, dete je bilo malo, 12 godina. Morala sam da se saberem i da nastavim dalje. Nikad mi nije padalo na pamet da pronađem drugog muškarca.

24sedam
 

Da li možete sa nama da podelite jednu anegdotu iz vašeg zajedničkog života s njim?

- Meni je bilo jako interesantno kada je jednog dana krenuo iz kuće, tamo u Americi, i ušao je u lift. Neka žena mu je pričala na engleskom kako joj se nešto strašno dogodilo. A Toma koji ne govori engleski jezik, meni kaže - Ja gledam u nju i ne razumem ništa! I samo joj pre izlaska iz lifta kažem - That's nice (To je lepo). A ona meni - Ti si lud! Na to je on rekao - Da, jesam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike