Niggor povodom Gruove godišnjice smrti: Često odem da zapalim sveću, ne mogu da zaboravim sve što je bilo ranije

09.09.2021

09:41 >> 09:52

0

Pre dve godine, Dalibor Andonov Gru je izgubio život tokom vožnje kajtom

Niggor povodom Gruove godišnjice smrti: Često odem da zapalim sveću, ne mogu da zaboravim sve što je bilo ranije
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Danas se obeležava druga godišnjica smrti Dalibora Andonova Grua. Sećanje na ovog repera ne bledi, a njegovi najbliža rodbina i prijatelji će izaći na groblje da mu odaju počast.

Tragičan odlazak popularnog repera je ostavio neutešne najpre porodicu, a potom i brojne kolege među kojima je i Igor Lazić Niggor, koji je za 24sedam priznao da često ide da zapali sveću svom velikom prijatelju.

Dalibor Andonov Gru, Antonio Ahel/ATAImages

– Ove godine nisam tu. Trenutno sam u Crnoj Gori, tako da neću moći da dođem na groblje, ali ja uvek kada imam potrebu i kada osetim da treba da odem, ja odem sam u crkvu, zapalim sveću ili odem na groblje. Nije bitno da li je u pitanju godišnjica ili sasvim običan dan, kada god pomislim na njega odem da zapalim sveću. Mada, moram vam priznati da mi je žao što danas neću biti tamo uz njegovu porodicu, ali eto takve su okolnosti – priča Niggor i dodaje da se često čuje sa Gruovom udovicom Danicom.

Igor Lazić Niggor, Antonio Ahel/ATAImages

– Čujemo se redovno, čak smo se i ovog leta videli ovde u Boki, ona je došla sa porodicom i prijateljima ovde na odmor. Družili smo se, uvek se i u Beogradu i čujemo i gledamo. Nisam ja od onih ljudi da zaboravim sve ono što je bilo ranije. Uz podršku Daliborovih prijatelja i njenih, svih kolega, ona je uspela da stane na noge i izbori se sa svim problemima i zato prijatelji i služe – rekao je Lažić za naš portal.

Igor Lazić Niggor i Dalibor Andonov Gru ATAImages

Podsetimo, Gru je poginuo 9. septembra 2019. godine na Dunavu, prilikom kajtinga između Velikog ratnog ostrva i Crvenke. Iza sebe je ostavio suprugu Danicu i dva sina.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike