Udovica Tome Zdravkovića o noći kada je pevač preminuo: Kao da me je čekao da dođem, a posle je nastao haos (FOTO)

30.09.2021

12:26

0

Gordana se prisetila i kako je pevač reagovao kada je ostala trudna, pričala o njegovim ljubavnicama koje je upoznala...

Udovica Tome Zdravkovića o noći kada je pevač preminuo: Kao da me je čekao da dođem, a posle je nastao haos (FOTO)
24sedam/Goran Sivački

Na današnji dan, 30. septembra, obeleževaju se tri decenije od smrti legendarnog Tome Zdravkovića, a njegova udovica Gordana evocirala je uspomenu na njega.

Ona je za medije ispričala sve o ljubavi sa njim, ali i kako je preminuo.

- Ne bih želela da se setim tog dana. Bilo je strašno. Kad sam stigla tom momenta u bolnicu, on je izdahnuo, tako da sam ga zatekla kao da je zaspao. Nije trebalo to da se desi kad se desilo, trebalo je da ide na dijalizu. Išla sam kući da spremim nešto za jelo što je tražio da jede i negde oko četiri ujutru me je pozvala sestra i rekla da mu nije dobro i da dođem odmah. Došla sam, dok sam stigla, spustili su ga na reanimaciju i svi su doktori stajali oko njega. Doktor je rekao kao da je čekao da dođem, ali me nije sačekao. Nakon toga haos - priča ona i dodaje kako je živeti bez Tome svih ovih godina.

24sedam/Goran Sivački
 

- Teško je živeti bez Tome, ali se on sad na neki način vratio, oživeo. S jedne strane je to i tuga i radost - kaže i priseća se kako je izgledao njihov zajednički život.

- Bilo je jako interesantno. Toma i ja smo imali specifičan odnos. Uvek je govorio: "Sve mogu i bez svega, ali bez tebe ne mogu". Imao je u meni potporu, slobodu, sigurnost. Imao je mirnu luku - objašnjava Gordana, podsećajući da je bio veliki zavodnik.

24sedam/Goran Sivački
 

- Znala sam sve to. Niko me nije terao da se udam za takvog čoveka. Da menjate nekog u 38. godini, to je nemoguće. Za mene je to bio izazov. Znala sam da je drugačije. Htela sam da vidim šta je to u njemu. Naša veza je išla spontano. Nije to bila neka fatalna ljubav, ali je veza postala toliko čvrsta, da je bila neraskidiva - ispričala je za "Kurir" i dodala da je čak i upoznala jednu od njegovih žena.

- Upoznala sam Milicu, čula sam se jednom sa Nadom telefonom, sa Olgicom sam se isto čula. Nisu one meni smetale, sve su divne žene. Provele su neko vreme sa njim, zašto ne bi pričale. On je imao ljubav sa njima.

24sedam/Goran Sivački
 

Na pitanje kako je Toma reagovao kada je saznala da je trudna, otvorila je dušu.

- Za njega je to bio šok. Kaže: "Jao, gde ću sad u 40. godini da imam dete". Rekla sam da će ga to podmlatiti. Jedan trenutak koji mogu da izdvojim je dan kada je bio izuzetan srećan, dan kada se Saša rodio. To je bilo neverovatno. Uleteo je u bolnicu, uzeo dete, trčao kroz bolnicu sa detetom u rukama. Jurili su ga tamo jer je malo popio. Baš je bilo interesantno. Taj trenutak je za njega bio najsrećniji - kaže Tomina udovica i priča da li je bio nezgodan kada popije. 

- Prema meni nije. Nije ni prema ljudima. On je samo bio kritičan ako mu diraju muziku, ovako ne. Svi znaju da je voleo da popije. Šta drugo raditi u kafani? Da pijete, da se zaljubljujete, da pevate... Čitav njegov život je sliven u kafani. Njemu je kafana bila prva kuća, a naša druga. On ne bi bio on da sam pokušavala da ga promeni - ističe ona i priznaje da Zdravkovića niko nije mogao da zameni u njenom životu.

- Ne. Nikad mi nije padalo ni na pamet.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima


Najčitanije Vesti