Mirka i Vujadin dali ćerki posebno ime: Retko je i ima važno značenje!

02.10.2021

09:51

0

Porodica glumice i fudbalera je od juče bogatija za jednog člana

Mirka i Vujadin dali ćerki posebno ime: Retko je i ima važno značenje!
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Mirka Vasiljević juče se porodila i na svet donela ćerkicu. Ona i njen emotivni partner, Vujadin Savić ne kriju sreću zbog dolaska četvrtog deteta, a fudbaler je juče obradovao pratioce lepim vestima.

Kako mnoge zanima, kakvo su ime ponosni roditelji dali njihovoj naslednici, a Mirka je otkrila da su deca zapravo odlučila da se njihova sestra zove Anika.

 

 

- Hvala na čestitkama. Sve je u redu, beba i ja smo odlično. Deca su predložila da se zove Anika - poručila je Mirka za „Telegraf.rs".

Inače, Mirka i Vujadin imaju već ćerku Adrijanu, te sinove Andreja i Mihajla. Glumica je ranije priznala kako bi volela da ima dve ćerke i dva sina, a sada joj se ta želja i ispunila. Ime Anika je grčkog porekla i veoma je retko i označava osobu koja je neustrašiva, nepobediva, borbena i hrabra.

ATAImages/ A.A.
 

Podsetimo, Vasiljevićeva je nedavno govorila da su u smišljanje imena za novog člana porodicem uključeni svi.

- Za sada će nas petoro odlučivati o tome. Deca su već velika, imaju svest da dobijamo novog člana porodice, pa i oni imaju pravo glasa. Oni na dnevnom nivou daju predloge. To su imena koja čuju na TV-u, jutjubu. Naravno saslušamo i te predloge, ali Vujadin i ja ćemo prelomiti. Međutim i oni su ozbiljno glasačko telo kada je davanje imena u pitanju. Inače, Vujadin i ja smo se malo ulenjili. Govorili smo: ima vremena do prođaja. Prvo je bio Vujadinov klub, pa selidba u novu kuću, pa moja serija, pa letnji rasput i onda smo pre neki dan nas dvoje pričali da moramo da se ozbiljimo. Treba uzeti krevetac, kolica, garderobicu, pa i smisliti ime. A mi nismo napravili ni najuži - kazala je pre nekoliko nedelja za „Blic".

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti