Mirka Vasiljević o imenu za novo mezimče: Deca daju predloge, to su imena koja čuju na Jutjubu

27.08.2021

14:53 >> 15:01

0

Autor: D. Božović

Glumica i njen izabranik i dalje smišljaju ime za prinovu, a kako kaže, pravo glasa imaju i njeno troje dece

Mirka Vasiljević o imenu za novo mezimče: Deca daju predloge, to su imena koja čuju na Jutjubu
Mirka Vasiljević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Mirka Vasiljević uživa u četvrtoj trudnoći, a kako kaže svi se ponašaju prema njoj kao da je kraljica.

– Da. Moram da ispričam jednu anegdotu. Nedavno sam radila jednu reklamu i kolege su bile toliko pažljive prema meni da ne mogu opisati rečima. Posle svake scene su mi donosili stolicu, pitali da li sam žedna, gladna… Govorila sam im: „Nisam bolesna, sve je uredu”. Baš su bili srdačni. Znala sam da se našalim: „Ako ste svi ovako pažljivo prema meni, ja ću da nastavim da svake godine budem trudna”. A što se tiče same serije ja nisam potencirala dok se nije videlo. Kada je stomak bio primetan i kada sam morala da se krijem iza stolova, stolica, da lik može nesmetano da se odvija u seriji, onda su se glumci osvestili da sam trudna, jer moje ponašanje nije bilo drugačije od uobičajnog. Trudnoća je prirodno stanje. Ako je sve normalno, onda ne treba preterano davati na značaju da nešto ne možete. Dobijala sam komentare: „Da li mogu, da li je sve ok?”. No, ljudi su navikli da ja mogu sve.

Mirka Vasiljević Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Ponosni roditelji još uvek nisu sigurni da li će njihovo četvrto dete biti dečak ili devojčica, te kako kažu, smišljaju imena za oba pola.

– Na svim pregledima beba se okreće, stavlja ruke, pa tako moramo da smislimo ime za oba pola.

Glumica otkriva koliko joj u svemu pomaže suprug Vujadin i kakva atmosfera vlad zbog dolaska prinove.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ATAImages/Antonio Ahel

– U principu dolazak bebe nam nije stran. Dosta stvari smo zabravili, ali kada beba dođe mi ćemo se osvestiti. Koliko god da imamo iskustva svaka beba ima svoje specifičnosti. Nemamo razloga ni za strah, paniku. Puno nas je. Dosta ruku. Sada svi mogu da pomognu, nahrane, presvuku. Samo nam treba rutina.

Kako još uvek ne znaju da li je dečak ili devojčica, još uvek su u fazi smišljanja imena.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ATAImages/Antonio Ahel

– Za sada će nas petoro odlučivati o tome. Deca su već velika, imaju svest da dobijamo novog člana porodice, pa i oni imaju pravo glasa. Oni na dnevnom nivou daju predloge. To su imena koja čuju na TVu, jutjubu. Naravno saslušamo i te predloge, ali Vujadin i ja ćemo prelomiti. Međutim i oni su ozbiljno glasačko telo kada je davanje imena u pitanju. Inače, Vujadin i ja smo se malo ulenjili. Govorili smo: „Ima vremena do prođaja”. Prvo je bio Vujadinov klub, pa selidba u novu kuću, pa moja serija, pa letnji rasput i onda smo pre neki dan nas dvoje pričali da moramo da se ozbiljimo. Treba uzeti krevetac, kolica, garderobicu, pa i smisliti ime. A mi nismo napravili ni najuži – ispričala je Mirka za „Blic”.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti