Mirka Vasiljević radi punom parom u četvrtoj trudnoći: Kolege nisu znale da sam trudna

30.07.2021

21:41 >> 20:55

0

Autor: D. Božović

Iako snimanja traju i po nekoliko sati, glumici to ne pada teško, jer kako kaže gluma joj je beg od svih problema.

Mirka Vasiljević radi punom parom u četvrtoj trudnoći: Kolege nisu znale da sam trudna
Copyright Mirka Vasiljević ATAImages/Antonio Ahel

Mirka Vasiljević i njen partner Vujadin Savić čekaju četvrto dete. Poznati par želi veliku porodicu, a glumica sada otkriva kako se kolege ophode prema njoj budući da je u blagoslovenom stanju.

Bez obzira na to što je trudna, ona ne zapostavlja svoju karijeru. Glumica se priključila ekipi jedne serije i kako kaže, na setu svi brinu o njoj.

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić, Antonio Ahel/ATAImages

– Godine su i dalje na mojoj strani. Nekako mlad organizam i dalje uspeva da trudnoću dobro podnese. Neko sam ko uvek smatra da većina stvari dolazi iz glave. Ne volim da paničim i da se opterećujem. Na taj način ću nešto negativno privući i naštetiti okolini. Sve to rešavam kada treba da se time bavim. Ovo su lepe promene i životne i telesne. Apsolutno mi ništa nije teško na snimanju. Vrlo su brižni i pažljivi prema meni. Ne volim da kukam, jer nema ni mesta tome. Snimanja traju dugo, ali se više čeka na setovima, nego što se radi. Oni na početku nisu ni znali da sam u drugom stanju, međutim kad su videli promene doneli su sami zaključak. Svi su pažljivi i govore ona je dete, a onda pomisle: Koje dete? Ona ima supruga i troje dece – priča ona i objašnjava da joj gluma pomaže da se rastereti:

Mirka Vasiljević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Gluma mi je beg od mojih svakodnevnih obaveza, od mojih privatnih problema. Želim da radim, stvaram i gluma je zapravo ušla u moj krvotok – rekla je Vasiljevićeva za „Blic”.

Podsetimo, Mirka i Vujadin imaju troje dece, a svoju ljubav još uvek nisu krunisali brakom, ali ističe da i jedno i drugo priželjkuju svadbu, po tradicionalnim srpskim običajima.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
ATA Images

– Što se tiče svadbe, Vujadin je predvodnik, onaj koji više to forsira i želi. Naravno da i ja želim, ali nekako komplikovanije sve to vidim nego on, kao i svaka žena. Nadam se da će se obaviti i svadba, volimo srpske običaje i tradiciju, već gotovo 12 godina smo zajedno i mislim da bi bilo lepo da se i to desi. Zaslužuju i roditelji, bake i deke da budu sa nama u tom momentu – ispričala je glumica ranije za pomenuti medij.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike