Mirka Vasiljević o svadbi i prinovi: Vujadin olako shvata moje trudnoće, pritiska me da se venčamo!

15.07.2021

11:24 >> 14:06

0

Glumica smatra da će se u ulozi roditelja, kada dobiju četvrto dete, najbolje snaći, jer su postali zreliji

Mirka Vasiljević o svadbi i prinovi: Vujadin olako shvata moje trudnoće, pritiska me da se venčamo!
Mirka Vasiljević, Antonio Ahel/ATAImages

Mirka Vasiljević uživa u majčinstvu, a tokom četvrte trudnoće progovorila je prvi put u potpuno intimnom svetlu.

Ona je, govoreći o proširenju porodice, spomenula i kako njen suprug Vujadin Savić gleda na njene trudnoće, a zatim i o venčanju koje su planirali.

Svega nekoliko meseci zabavljanja i par pogleda bilo je dovoljno da emotivni partneri shvate da imaju iste želje. Prvo dete, sina Andreja, dobili su 2011. godine, naredne je na svet došla ćerka Adrijana, a potom i mezimac Mihajlo (7), međutim glumica nije želela da stane na broju tri.

Beba bi trebalo da stigne najesen, a ispričala je zašto nije rekla svojim naslednicima da očekuju pojačanje.

pročitajte još

– Dugo nisu znali. Bila sam oprezna jer nisam želela da odu negde i ispričaju dok ne vidimo da li je sve u redu i dok se mi sami ne osvestimo da ćemo uskoro dobiti bebu, a ne dete njihovog uzrasta (smeh). Kada smo im napokon kazali za trudnoću, oduševili su se. Vrlo su pažljivi prema meni, ne daju mi ništa teško da podignem. Stalno me pitaju da li sam dobro, a uveče proveravaju zašto je stomak manji nego ujutru. Mislim da će nam beba biti pravo osveženje i da ćemo joj se Vujadin i ja na potpuno drugačiji način posvetiti jer smo zreliji i iskusniji – istakla je ona, a na pitanje koliko Vujadin pazi na nju, glumica je dala zanimljiv odgovor.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ATA Images/Antonio Ahel

– Vujadin moje trudnoće shvata olako. Za njega je to dođeš, prođeš i završiš. Ali pošto mi je najduži porođaj trajao tri sata sa ulaskom u bolnicu, ne zameram mu na takvom ponašanju. S druge strane, ja sam neko ko ne ume da se žali. Trudim se da prihvatim ono što se događa i nastavim dalje. Recimo, četvrta trudnoća propraćena mi je ozbiljnim mučninama, koje su prisutne i dan-danas iako sam u šestom mesecu, ali nateram se da se aktiviram i vrlo brzo zaboravim na sve to, mozak postaje moj saveznik, a ne protivnik – kaže za Story.

Što se tiče garderobe za decu, Mirka je veoma praktična.

– Budući da je među decom mala razlika u godinama, logično je bilo da svu garderobu nasleđuju. Adrijana je, doduše, imala segment za sebe jer je devojčica, ali čak sam i njoj umela da oblačim komade starijeg brata, nešto što je u neutralnoj boji. Ništa nisam bacala, sve je to po nekakvim kutijama kod Vujadinovih i mojih roditelja u garaži, nešto se nalazi i u našem stanu, ali je toliko sve pohabano da bi bilo glupo ponovo sve koristiti. Od pranja i nošenja više ništa nije bele, već sive boje. Mislim da ćemo veći deo morati da kupimo. Vujadin i ja nismo od onih roditelja koji vole da kupuju sto jednu stvar za bebu. Uvek smo gledali da se fokusiramo na ono najosnovnije, delimično jer smo se dosta selili, za 12 godina promenili smo devet zemalja – naglašava ona.

ATAImages/ Antonio Ahel

Vasiljevićeva ne krije da joj je velika želja da dobije devojčicu.

– Devojčica je dugo moja želja, ali isključivo zbog Adrijane, naše buntovničke princeze. Odlično se slaže s braćom, ali s godinama među njima razlike će se sve više primećivati, želim da ima nekoga s kim može da se poistoveti i podeli ženski problem – priznala je Mirka i dodala da isčekuje da sazna pol.

– Nagađaju, kroz par dana ću saznati, a deca mi svaki dan daju predloge za ime i muško i žensko.

Na pitanje da li se vraća na Kipar sa Vujadinom, kaže:

– Do kraja avgusta je fudbalski prelazni rok. Može da se desi da Vujadin promeni klub. Volim da se našalim i kažem da trudnoću održavam u gradu u kom se nalazim i nemam problem gde i ko će da me porodi. U svakoj trudnoći promenila sam po tri-četiri lekara i to mi je postalo normalno. U Francuskoj me je porađao doktor koji nije znao reč engleskog, a ja reč francuskog, pa se sve dobro završilo.

Mirka Vasiljević ATAImages/Antonio Ahel

Iako će uskoro postati roditelji četvrtog deteta, Vujadin i Mirka se još uvek nisu venčali.

– U ranim dvadesetim godinama, kada sam prvi put ostala u drugom stanju, maštala sam o bajkovitom venčanju. Opterećivala sam se detaljima i stalno Vujadinu govorila kako nemamo vremena za planiranje svadbe. Onda su se dogodile druga i treća trudnoća pa nisam želela da razmišljam da li je bezbedno da ceo dan sa stomakom budem na nogama, skačem i igram i tako se to prolongiralo iz godine u godinu. Što sam starija, a evo, zakoračila sam u tridesetu, shvatila sam da je manje više i da je to moje planiranje savršenog venčanja samo gubljenje vremena i novca. Kada sam to nedavno spomenula Vujadinu, jedva je dočekao da prokomentariše kako smo sve to mogli mnogo ranije da obavimo. “Dobro si se setila, ne želim više da čekam. Obično žene mole muškarce da se udaju, a ja tebe pritiskam” kazao mi je – otkrila je Mirka.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi