Hoće me ljubav! Darko Lazić progovorio o vezi sa Barbarom: Pao sočan poljubac (FOTO)

28.09.2021

21:35

0

Folker je došao u emisiju u pratnji svoje nežnije polovine

Hoće me ljubav! Darko Lazić progovorio o vezi sa Barbarom: Pao sočan poljubac (FOTO)
Darko Lazić i Barbara Bobak - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Darko Lazić je u večerašnju emisiju „Amidži šou ”došao u društvu svoje devojke Barbare Bobak. Pevač je obukao roze sako, belu košulju i crne pantalone, a njegova partnerka je obukla zelenu haljinu.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Na samom početku emisije, Darko je priznao voditelju Ognjenu Amidžiću da uživa kraj Barbare i da je zaljubljen do ušiju.

- Hvala bogu, hoće me ljubav. Barbara je jedna divna devojka, u istom smo poslu, zaljubljeni smo. Volim nekog da volim. To je to, neće postojati nikad više druga - rekao je Darko u emisiji „Amidži šouu”.

Inače, neposredno pre početka emisije, Bobakova i Lazić su ispozirali za fotografe, a da više ne prezaju ni od kakvih komentara, govori i to što je pred prisutnima pao sočan poljubac. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, Lazić je nedavno priznao da živi sa pevačicom u iznajmljenom stanu u Novom Sadu gde su svili svoje ljubavno gnezdo.

- Istina je da Barbara i ja živimo zajedno u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, sve drugo ponavljam su budalaštine. Imam 30 godina, vreme mi je da se smirim, da uživam sa ženom koju volim i da se posvetim karijeri - rekao je folker ranije u emisiji „DeToxic”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike