Evo ko je Džidža, Bosančeva ćerka, koju je Ceca prozvala i rekla da nije zvezda

28.09.2021

18:09

1

Harmonikaševa ćerka je završila muzičku školu, prijavila se za "Zvezde Granda", kupila sebi stan i izbacila nekoliko pesama

Evo ko je Džidža, Bosančeva ćerka, koju je Ceca prozvala i rekla da nije zvezda
Aleksandra Stojković Džidža - Copyright ATAImages/ A.A.

Svađa Svetlane Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca u emisiji „Zvezde Granda“ jedna je od glavnih tema koja puni stupce u medijima. U priču je upletena i ćerka poznatog harmonikaša, Aleksandra Džidža Stojković.

Naime, tokom rasprave Ceca je upitala Bosanca zašto od svoje naslednice nije napravio zvezdu ako je dobar producent, a u nastavku saznajte ko je zapravo Džidža i kakav je uspeh postigla.

Nakon zavšene srednje škole upisala je Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu, studijski program za etnomuzikologiju. Još kao tinejdžerka je sa prijateljicama osnovala grupu „Magnifik“, da bi se 2012. godine pojavila u takmičenju „Zvezde Granda“, gde ju je javnost i upoznala. Tada je ostvarila visok plasman, a pored raskošnog glasa, publika je pamti i po specifičnom i provokativnom oblačenju.

 

 

Iako joj je otac bio u žiriju, Džida nikada nije imala privilegije. Štaviše, najoštrije komentare je dobijala upravo od Bosanda. I danas se pamti scena kada je Aleksandra izvela Heleninu pesmu „My number one“ uz posebnu koreografiju, koju Bosanac nije mogao da gleda, te je tada kao član žirija prokomentarisao da je korektno izvela numeru, ali da je mogla obući malo dužu suknju.

Nakon takmičenja, Džidža je stekla veliku popularnost, često je nastupala, izdala je nekoliko pesama, među kojima je i duet sa Halidom Bešlićem. Pevačica je u Bosni veoma tražena, obara rekorde u klubovima, dok u Beogradu skoro da i ne nastupa.

 

 

Bez obzira na sve, da joj u poslu dobro ide govori činjenica da je nedavno kupila stan na Novom Beogradu. Godinama je štedela, da bi naposletku sebi obezbedila krov nad glavom, a da ostvari ono što je naumila, pomogli su joj i roditelji.

Podsetimo, sukob između Bosanca i Cece je nastao nakon što je kandidatkinja Sanja Savić sa Uba otpevala pesmu „Oproštajna večera“ koju u originalu izvodi Ražnatovićka Tada je harmonikaš izjavio da ta numera nije zahtevna, te da se tu nije imalo šta posebno otpevati, što je Ražnatovićku uvredilo.

– Onako, nema tu ništa bog zna kako se ni otpevati – poručio je Bosanac takmičarki, a Ceca mu je kao iz topa odgovorila:

– Neka si ti rekao! – dodala je ona.

Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial
 

Posle toga povela se polemika ko je pevač, a ko popularan izvođač, a na Cecino insistiranje da se Bosanac objasni šta je Marija Šerifović u studiju je nastao pravi haos.

– Ona nije pevač, ona je pevačina – odgovorio je on, što je novu članicu iznerviralo.

Osim toga, Ceca je odbila da bude Sanjin mentor, te je tu titulu poneo Bosanac, koji je izjavio kako je on dobar producent, te će od Sanje napraviti zvezdu.

,,Zvezde Granda" printscreen
 

- Pa kad si tako dobar producent što od ćerke nisi napravio zvezdu? - rekla je besno Ceca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike