Ceca je promenila četiri izazovne kombinacije u "Zvezdama Granda", a samo aksesoari koštaju papreno! (FOTO)

28.09.2021

19:12

0

Fan stranica koja prati pevačicu otkrila je koliko novca daje za modu

Ceca je promenila četiri izazovne kombinacije u "Zvezdama Granda", a samo aksesoari koštaju papreno! (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pleni u "Zvezdama Granda", takmičenju gde prvenstveno žiri dolazi do izražaja, pa tako javnost jedva čeka da vidi i modne kombinacije nje i njenih kolega. Baš kao što je i Jelena Karleuša svaki put izazivala brojne komentare zbog nesvakidašnjeg stajlinga, Ceca na svoj način troši ogroman novac za svako snimanje. Tako je Ražnatovićka za svega četiri emisije potrošila skoro 4.000 evra i to uglavnom na aksesoare.

O njenom prvom dolasku u studio na Košutnjaku još se priča, a zatim je nastavila da niže izazovne modne kombinacije. Kako smo saznali od fan stranice koja prati Cecu i njene paprene stajlinge, pevačica je dala za prvo pojavljivanje u "Zvezdama Granda", za plavi komplet, minđuše i sandale, nešto više od 1.600 evra.

Ražnatovićka je nakon sakoa sa čipkom i cirkonima i korseta, nabacila crvenu izazovnu haljinu sa rukavicama i karminom u istoj nijansi.

Ceca Ražnatović, M.M./ATAImages
 

 

Ceca Ražnatović, Printscreen Instagram
 


Uska kožna haljina rađena je po njenoj želji kod poznate modne kreatorke, a cena ovog stajlinga za sada nije poznata javnosti. S obzirom na to da je sve rađeno po njenoj meri, očigledno da ni ta kombinacija nije bila jeftina.

Ceca Ražnatović, Antonio Ahel/ATAImages
 

Treća emisija, još izazovniji, elegantniji stajling, ali i aksesoari. Naime, Ceca je tada obukla crni kombinezon sa dubokim dekolteom. Ovu odevnu kombinaciju ona je upotpunila skupocenim naočarima za sunce koje koštaju 310 evra i torbom poznatog brenda koja košta neverovatnih 1.387 evra.

Ceca Ražnatović, Printscreen Instagram  
 

Na narednom snimanju popularnog talenat šou programa Ceca se pojavila u bež satenskom kombinezonu, a sve oči su bile uprte u njenu kožnu torbu oker boje poznatog brenda za koju je izdvojila 246 evra.

Ceca Ražnatović, Printscreen Instagram
 

Ukoliko saberete cenu svih modnih detalja i odevnih predmeta koje je Ceca nosila na dosadašnjim snimanjima „Zvezde Granda“, ta suma iznosi 3.557 evra. Iako za sada još uvek nisu poznati ostali detalji pevačicinih stajlinga, nesumnjivo je da je da izdvaja veliki novac kako bi se pojavila u punom sjaju ovog muzičkog takmičenja, koje su osim njenog seksepila obeležile i žustre svađe.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike