Estrada pod lupom 24sedam: Život između svadbi i suđenja! (VIDEO)

27.09.2021

07:15

0

Kilibarda uskoro „staje na ludi kamen", Darkova bivša najavila susret na sudu - samo su neke od vesti o kojima se pričalo u nedelji za nama

Estrada pod lupom 24sedam: Život između svadbi i suđenja! (VIDEO)
Jelena Karleuša, Marija Kilibarda, ,,Zana", Sloboda Mićalović ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U proteklih sedam dana - mrtva je trka, da li se lepe vesti ili, ipak, one dramatične, čuju glasnije.

Svakako, od toga da se voditeljka Marija Kilibarda udaje, preko prvog velikog nastupa Jelene Karleuše posle napuštanja ekipe žirija „Zvezda Granda", do već „zakucanog" susreta na sudu Marine Gagić i Darka Lazića, „Zanine" proslave jubileja, zdravstvenog stanja Slobode Mićalović, te rođenja 12. praunučeta kraljice Elizabete, 24sedam o svemu ovome blagovremeno vas je izveštavao.

Udaje se Marija Kilibarda!

Poznata voditeljka izgovoriće sudbonosno „da" Branislavu Vučeliću, sinu predsednika FK Partizan Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, saznao je 24sedam. Prema rečima našeg insajdera, svadba je zakazana za 30. oktobar ove godine u jednom luksuznom prestoničkom hotelu (ime poznato redakciji). Pripreme za gala venčanje su uveliko u toku, a naš sagovornik upućen u detalje organizacije ističe i kako će sve biti na nivou i „sa ukusom”. Kilibarda je odabrala modernu venčanicu, a kako smo dalje saznali, prostor za slavlje će biti skupoceno dekorisan.

Međutim, s obzirom na to da su svaki detalj pažljivo isplanirali i do najsitnijih detalja - i trošak svadbe će biti značajan. Par se iz tog razloga dvoumio, zbog epidemiološke situacije, da li sada da se upuštaju u to ili da sačekaju proleće, ali su na kraju ipak prelomili i zakazali veselje, objašnjava naš sagovornik i dodaje da još strepe zbog pandemije.

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić, Instagram screenshot / kilimara
 

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Marijom, ali se na broj poznat redakciji nije javljala. S druge strane, imidž je značajno promenila i sada nosi šiške, pokazala je sama putem društvene mreže Instagram.

Marija Kilibarda, Instagram screenshot / kilimara
 

Ovim potezom mnoge je zaintrigirala, te „pojačala" priče o nadolazećem svadbenom veselju.

Stvarno više ne želim da pričam o „Zvezdama Granda"!

Pošto se po prvi put pojavila u javnosti otkako je napustila stolicu poznatog talent-šoua, a pred spektakularan nastup na jednom jednom beogradskom splavu, Jelena Karleuša porazgovarala je, između ostalog, o „Zvezdama Granda", kao i o prijateljici i koleginici Mariji Šerifović sa okupljenim medijiskim ekipama.

– Marija i ja smo dugogodišnje prijateljice, mi razgovaramo o stvarima koje nas interesuju, ne bavimo se ogovaranjima. Mi smo sarađivale dugi niz godina, sedele smo jedna pored druge i napravile smo legendarne momente, obarale smo rekorde. Mislim da smo bile fantastičan tim, ali ja im želim svu sreću i šer i rejting. Sve, sve najbolje i ja stvarno više ne želim da pričam o „Zvezdama Granda" - naglasila je ona.

 

 

- Znam da će Marija biti najbolja - zaključila je JK.

Prvo suđenje je za mesec dana!

Bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić, s kojom je pevač dobio sina Alekseja, otvorila je dušu pa po prvi put za medije porazgovarala o tome u kakvim su oni sada odnosima. Već u samom startu nedelje, izjavom da im se bliži prvo suđenje mnoge je zatekla, pa zatim i ublažila situaciju istakavši da se i te kako čuju zbog deteta, koje im je i dalje oboma centar sveta.

– Naš odnos je korektan, samo ću to reći. Dobar, čujemo se samo oko deteta, dogovaramo se isključivo oko Alekseja. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega - ispričala je Marina „Telegrafu" pa najavila susret na sudu.

Marina Gagić ATAImages/Antonio Ahel
 

– Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti - nije ulazila u veće detalje ona, kojoj nimalo teško ne pada uloga samohrane majke.

- Imam pomoć, baš veliku, od svoje porodice. Prvenstveno od mame. On (Aleksej) ima svu pažnju od nas, tako da stvarno je srećno dete. Uopšte ne oseti ničije odsustvo – objašnjavala je Gagićeva.

„Zana" proslavila 40 godina postojanja

Grupa „Zana" održala je koncert povodom 40 godina postojanja! Prema rečima pojedinih muzičkih hroničara - ona je nastala na inicijativu čuvenog tekstopisca Marine Tucaković, koja je nedavno preminula, pa su zato Jelena i Žika odlučili da ovaj koncert posvete upravo njoj.

Čim se pojavila na sceni, pevačica je bila ispraćena gromoglasnim aplauzom, ovacijama, a zatim je „startovala" sa „Vojnom poštom". Broj posetilaca bio je ograničen, kako bi se ispoštovale sve mere, a Jelena „Zana" ubrzo je u Kombank dvorani i toj intimnoj atmosferi spomenula Marinu, te pustila glas njoj u čast.

Sloboda Mićalović zaražena koronavirusom

Poznata glumica morala je da prekine snimanje serije „Tajna vinove loze", jer je zaražena koronavirusom, prenosili su domaći mediji. Sloboda Mićalović koja je, inače, primila i treću dozu vakcine protiv kovida, ove navode nije želela da komentariše, već je sve uputila na produkciju, pisao je „Telegraf". Nakon testiranja ostatka ekipe, sa druge strane, svi su srećom bili negativni.

Kraljica Elizabeta dobila 12. praunuče

Princeza Beatris i njen suprug, Edoardo Mapeli Moci, dobili su ćerku. Kraljici Elizabeti ona je 12. praunuče, a 11. u redu za nasleđivanje trona.

 

 

- Saopštavamo vam sa velikim zadovoljstvom da smo 18. septembra u 23.42 dobili ćerku. Veliko hvala bolničkom timu, za divnu negu - pisalo je u saopštenju objavljenom dva dana kasije, nakon čega su čestitke sa svih strana sveta počele da se nižu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike