Cena nastupa mu posle „Zvezda Granda” skočila petostruko! Isak Šabanović bez dlake na jeziku: Kolege me nisu volele

27.09.2021

20:50

0

Drugoplasirani kandidat popularnog muzičkog takmičenja priznao je da mu je aktuelni šou-program doneo veliku popularnost

Cena nastupa mu posle „Zvezda Granda” skočila petostruko! Isak Šabanović bez dlake na jeziku: Kolege me nisu volele
Copyright Isak Šabanović, Antonio Ahel/ATAImages

Isak Šabanović, momak koji je pojavom u „Zvezdama Granda” izašao iz potpune anonimnosti i očarao i žiri i publiku, podvrgao se "Blic poligrafu" i otkrio detalje o kojima javnost ništa nije znala. On je pričao o ceni nastupa, kolegama u takmičenju, ali i omiljenom članu žirija.

Jedno od prvih pitanja je bilo da li mu je cena nastupa skočila trostruko nakon „Zvezda Granda”, na šta je on dao pozitivan odgovor. 

Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel
 

- Jeste - odgovorio je Šabanović, ali njegov odgovor poligraf je procenio kao netačan.

Kada je od pevača zahtevano objašnjenje, on je rekao sledeće:

- Kad bolje razmislim, nije tri puta, nego pet puta je skočila cena. Nisam znao da to mora baš tačno. Zahvaljujući „Grandu”, cena mi je skočila. Isplati se pojaviti se u „Zvezdama Granda”.

Na pitanje da li mu je Aleksandar Milić Mili omiljeni član žirija, Šabanović je uputio najlepše komplimente za svog mentora. 

Aleksandar Milić Mili ,24sedam/Nenad Vujanović
 

- Da. Da nije njega ne bi mene bilo u ovom takmičenju. On mi je pomogao mnogo, kad je bila ta čuvena predaudicija, on mi je rekao da dođem, bez obzira na to što nisam ništa pokazao. 

Kako su mnogi mislili da se Isak uzvezdio zbog komplimenata i pohvala koje je dobio, usledilo je i pitanje da li je tačno da ga kolege iz "Zvezda Granda" nisu volele. 

Isak Šabanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages
 

- Da. Mislili da sam se uzdigao, par njih mi je reklo da sam arogantan, ali posle neke žurke, shvatili su da nije tako. Kada je produkcija napravila žurku, tada smo se svi okupili i onda su mi  jedan po jedan pričali šta misle o meni - rekao je Isak, a poligraf je pokazao da Šabanović govori istinu. 

Između ostalog, Isak je priznao da mu nije žao što nije odneo titulu pobednika u popularnom muzičkom takmičenju, što je poligraf ocenio kao istinu. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike