Svi smo grešili, ja nisam zdravog razuma! Zlata Petrović o ljubavnim odnosima: U muškarcima izazivam bes!

25.09.2021

16:37

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se prisetila svojih iskustava, pa istakla da se ni zbog jednog izbora u životu ne kaje

Svi smo grešili, ja nisam zdravog razuma! Zlata Petrović o ljubavnim odnosima: U muškarcima izazivam bes!
Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Zlata Petrović, u današnjoj emisiji "Magazin In", govorila je, između ostalog i o ljubavnim iskustvima. Ona je istakla da se ni zbog čega u životu ne kaje, te da se sve desilo u njenom životu baš onako kako je i trebalo.

- Za mene ništa nije pogrešno, što je trebalo, trebalo je sve je bilo u pravo vreme na pravom mestu. Ja nisam neko zdravog razuma, pa tako biram sličnog sebi. Vidimo ono što ne vidimo kod nas, vidimo preko puta nas, rekla je Zlata i dodala da ne treba slušati okolinu - rekla je Zlata, a zatim se osvrnula na sud okoline.

Printscreen/ RTVPink
 

- Ne treba da slušamo okolinu. Nikada se ne bih menjala jer ne znam. Probala sam da budem fina, pričamo o ljubavi, svi smo u ljubavi grešili. Odem sa nekim gospodinom i budem fina i kažem Bože sačuvaj. Šta ja ovde tražim. Prosto mi je žao čoveka preko puta. Ja sam rekla posle toga budi luda, pripadaš toj kategoriji i ne možeš drugačije. Ja sam živela 5-6 godina sa svojim partnerima, ne znam šta se desi kada pređeš 20 godina - dodala je ona, a onda otkrila da izaziva bes u muškarcima.

 - Ja izazovem bes u ljudima. Čim osetim da nema strasti ja krenem da pravim haos. Čovek krene da bude to to, ja želim i onda ulazimo u patologiju i to postaje užaš. Moraš da pobegneš ili se to završava tragično - zaključila je Zlata u emisiji "Magazin In".

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike