Natalna karta Isaka Šabanovića otkriva svašta! Pre dve godine je imao težak period, a poseduje šesto čulo

23.07.2021

08:04 >> 08:14

0

Numerolog Goca Dragašić ispričala je do detalja kroz šta je mladi pevač prošao, a zatim i šta ga očekuje u karijeri, sa finansijama i u ljubavi

Natalna karta Isaka Šabanovića otkriva svašta! Pre dve godine je imao težak period, a poseduje šesto čulo
Copyright Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel

Isak Šabanović nosi sa sobom jednu, jaku numerološku kombinaciju 472, otkrila je numerolog Goca Dragašić, dodajući da mladi pevač “ima šesto čulo”.

– Verujem da je on znao da će uspeti, ali da u “Zvezdama Granda” neće uzeti prvu mesto.

Za mnoge stvari u životu trebalo bi da slušamo sebe. Nije se slučajno našao u muzici, ali isto tako bio bi sjajan lekar, ističe numerolog.

Svojim rođenjem uzeo je na sebe da plati karmu svih svojih predaka, pa će često biti i uspona i padova, kao i velike borbe da dođe do željenog cilja. Ono što verujem da je i on sam primetio jeste da mora duplo više da radi od drugih da bi na kraju zadovoljio aspekte Urana koji mu stalno nešto komplikuje.

Nosi jaku mušku energiju i upravo ga to izdvaja od drugih. U svom tajnom kodu Isak poseduje broj dva, zato treba da se čuva loših ljudi i negativnih stvari.

Pre dve godine je imao težak period i za malo da odustane od muzike, ali je srećom to uspešno prevazišao. Ova godina će biti velika godina promena za njega, godina završetaka i novih početaka čeka ga od oktobra. Očekujem od njega sjajnu karijeru i naravno hitove od oktobra 2021. godine.

Isaku je predviđen dobro situiran život i zato uopšte ne treba da brine za finansije.
Što se tiče ljubavi, još uvek nije vreme. Tek kroz dve godine ulazi u ozbiljniju ljubavnu priču. Do tada ceo svet je njegov, zaključila je numerolog za Grandonline.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike