Isak zakucao na vrata starijeg kolege: Došao da mu se oduži za sve što je za njega učinio! (FOTO)

24.07.2021

21:23 >> 21:18

0

Drage volje, proslavio je svoj uspeh sa čitavom porodicom pevača, te i odseo u njihovom odmaralištu nekoliko dana

Isak zakucao na vrata starijeg kolege: Došao da mu se oduži za sve što je za njega učinio! (FOTO)
Copyright Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel

Šako Polumenta pružio je Isaku Šabanoviću veliku podršku, dok se takmičio u šouu „Zvezde Granda”. Drugoplasirani takmičar minule sezone, sudeći po objavi sa Instagrama starijeg kolege, rešio je da mu se oduži – pa je svratio u njegovo odmaralište da pozdravi porodicu i sa njima podeli svoju sreću.

– Lepo je to kad dobrom, vaspitanom i porodičnom momku i prijatelju daš javno podršku tokom takmičenja i on zakuca na vrata našeg odmarališta da pozdravi kompletnu porodicu i ostane dan, dva da podeli sa nama zadovoljstvo i uspeh. Tako, moj Isače, samo guraj i gradi svoje puteve. Ja sam ih sam gradio, pa eto vidiš kako se pametni i mudri trud isplati. Vidiš gde sam, a sačuvao sam sve što je sveto, a to je zdravlje, porodica i mir – potpisao je Šako, pa pokrenuo kako lavinu svojih, tako i Šabanovićevih već brojnih fanova.

Isak Šabanović i Šako Polumenta Instagram screenshot, Isak Šabanović

Podsećanja radi, Isak Šabanović iz Bijelog Polja osvojio je sve simpatije milionskog auditorijuma još kad se pojavio, svojom specifičnom bojom glasa, ali i muzikom koju izvodi. Kroz takmičenje, važio je za velikog favorita, ali mu je „kruna” izmakla za dlaku. Otišla je u ruke Mahira Mulalića, na čemu mu je dotadašnji saborac svakako čestitao.

– Nisam očekivao da ću biti drugi. Ranije sam rekao da sam prezadovoljan što sam u finalu. Veliko je zadovoljstvo biti ovde sa vama, to nisam mogao ni da sanjam. Nisam ni znao da ću stići do finala, a kada sam stigao, onda sam samo rekao: „Ma samo da se završi“ – rekao Šabanović za medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, a potom istakao da je svestan da su svi imali velika očekivanja.

,,Zvezde Granda” finale Foto: Z. K. Munja/ATAImages

– Znam da su svi imali od mene velika očekivanja, ja samo čekam da počnemo da radimo, da zarađujemo svi. Ja bih voleo da zaradim za jednog vozača da me vozi, pa makar i „Jugom“ (smeh) – rekao je po završetku 14. sezone šoua.

– Nisam razočaran nimalo što nisam pobedio. Mahiru sam rekao: „Kunem ti se Bogom dragim, želim ti da pobediš“. Tražio sam mu statuu samo da vidim kako mi stoji, pa da mu je vratim za par dana – zaključio je Isak.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike