Đorđe David o kritikama Isaka Šabanovića: Ako sad padne, ni kran ga neće podići

29.07.2021

15:54 >> 15:13

0

Roker je jedan od retkih koji je javno prozvao Bjelopoljca zbog peha koji je napravio tokom takmičenja

Đorđe David o kritikama Isaka Šabanovića: Ako sad padne, ni kran ga neće podići
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od članova žirija „Zvezda Granda“, Đorđe David jedini je javno uputio kritike drugoplasiranom kandidatu Isaku Šabanoviću, kada je napravio peh u polufinalu ove 14. sezone muzičkog takmičenja.

Naime, roker mu je zamerio što nije fokusiran na takmičenje, već svoju energiju rasipa na nebitne segmente poput reklama, zbog čega je i sam bio osuđivan. Nakon uspeha koji je postigao mladi Bjelopoljac Đorđe David ističe da se ne kaje zbog reči koje mu je uputio.

Đorđe David, Foto:Antonio Ahel/ATAImages

– To je danak neiskustvu i ja bih poludeo da preko noći dobijem 200.000 pratilaca. Šta je kod njega problem? Mora da nauči da sluša sebe, ne druge. On je ta boja koja je jedinstvena, niko mu nije rekao da glumi. Kada sam mu oduzeo glas, obrušili su se na mene kao nacisti na Jevreje – kaže muzičar, koji je pokušao da opravda Šabanovića govoreći da je bio pod velikim stresom jer je dobio popularnost preko noći.

Isak Šabanović ATAImages/Antonio Ahel

Isak nije ispunio sve rokerove kriterijume u polufinalu, te mu je to javno i saopštio. On je tada istakao da mu je ovo teško palo, jer je on taj koji je nagovorio kandidata da se prijavi za „Zvezde Granda“.

– Sve vreme smo bili u kontaktu i pitao me jel moguće da je toliko bilo loše? Ja mu kažem: „Preloše, vrati se na svoje fabričko podešavanje. Ne smeš sebi da daješ faul, a što je najcrnje ne smeš produkciji da daješ faul. Sad ako padneš, više te neće ni da li kran podići“. Naravno, dečko ide punim vedrima dalje i dobro je da je tako – ispričao je Đorđe David za „Grand Online“.

Isak Šabanović Printscreen ,,Zvezde Granda”

Iako je Isak važio za glavnog favorita „Zvezda Granda“, on je priznao da nije razočaran svojim plasmanom, te da je ovogodišnjem pobedniku čestitao trijumf.

Podsetimo, Šabanović je izdao i svoj prvenac pod nazivom „Prvo jutro, kojom je oduševio svoju publiku a pesma se trenutno nalazi na 15. mestu u trendingu na Jutjubu.

Isak Šabanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike