Stoja ide na remont u Tursku: Menja i lice i telo, a otkriveno koliko novca ulaže u novi izgled!

02.09.2021

08:04 >> 08:07

0

Samo na licu pevačica će imati nekoliko zahvata, a ide kod najboljeg hirurga u inostranstvu

Stoja ide na remont u Tursku: Menja i lice i telo, a otkriveno koliko novca ulaže u novi izgled!
Copyright Stoja Novaković, Printscreen Youtube

Stoja Novaković zakazala je kompletan remont kod jednog od najboljih evropskih plastičnih hirurga u Istanbulu. Intervencije će biti odrađene u oktobru, a za ovo zadovoljstvo moraće da iskešira čak 35.000 evra.

Pevačica će ovom prilikom korigovati skoro sve na svom telu, počevši od grudi i zadnjice. Plastičar će se pozabaviti i njenim licem, na kom će takođe imati nekoliko zahvata kako bi izgledala nekoliko godina mlađe, a biće joj urađena i liposukcija, na kojoj će joj odstraniti višak sala sa stomaka i bokova, piše Kurir. Da je rešila da napravi ozbiljne promene u svom fizičkom izgledu, kao i da će ponovo ići pod nož, nedavno je priznala i sama Stoja.

Stoja Novaković, ATAImages/ Antonio Ahel

– Biće vremena za mene, da se malo namontiram, idem u Istanbul. Idem kod jednog plastičnog hirurga koji je jedan od najjačih u Evropi, tako da idem da se malo podmladim. Zaslužila sam posle toliko godina, prosto, meni to nije problem. Volim da lepo izgledam. Potrudiću se, imam pravo da jedem još mesec i po dana – priznala je Stoja, i dodala da na remont ide samo zbog sebe.

– Hoću da izgledam kako ja hoću, mene ne interesuju botoks i silikoni. Ako hoću da imam 100 kila – imaću, ja sam ovakva kakva jesam. Mene niko neće gledati kao ribu, niti ja to želim, sve to radim samo zbog sebe – zaključila je folkerka u emisiji “Premijera”.

Stoja Novaković ATAImages/ Antonio Ahel

Podsetimo, u javnosti se već godinama polemiše o estetskim korekcijama koje je Stoja izvršila na sebi. Tako se pre nekoliko godina pojavila informacija da je izvadila rebra kako bi izgledala mršavije, a nedavno se našla na meti kritika javnosti da ne liči na sebe od preteranog botoksa i filera, zbog čega su joj oči sitnije, a obrazi i jagodice neprirodno veći. Stoja je još 2004. godine ugradila silikone u grudi, ali je kasnije priznala da ih je izvadila.

– Ja sam imala grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam probleme s leđima. Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila – ispričala je folkerka svojevremeno.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike