Kreće njegovim stopama: Džejeva ćerka u studiju, otkrivamo detalje njene prve pesme kojom će ocu odati počast

23.09.2021

07:15 >> 07:22

0

Pevač je oduvek želeo da Marija počne da se bavi pevanjem, a sada je to sve bliže

Kreće njegovim stopama: Džejeva ćerka u studiju, otkrivamo detalje njene prve pesme kojom će ocu odati počast
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine, a iza njega ostale su ćerke Marija i Ana i dva unuka koje mu je ona podarila, ali i brojni hitovi. Njegova naslednica Marija nasledila je od oca talenat za pevanje, a Džej je oduvek želeo da krene njegovim stopama. Kako se čini, ona će u tome istrajati.

pročitajte još

Pre nekoliko dana na nalogu na Instagramu Džejeve menadžerke Andrijane osvanula je fotografija na kojoj se vidi da Marija snima pesmu u studiju. Za portal 24sedam Tomanićeva je otkrila kako napreduje rad na ovoj numeri i da li će uskoro biti objavljena.

Marija Ramadanovski, Andrijana Tomanić/Printscreen Instagram/andrijana_tomanic

– To je skoro napravljena pesma, malo će verovatno biti u Džejevom stilu, za početak, balada je, pa da radi to. Sve se to planiralo još od maja, pa se neko razboli, korona, pa smo tekst jurili, pa imamo muziku, ali menjamo tekst, nadamo se da će biti uskoro. Jedino da nešto ne spreči, ali nadamo se će biti uskoro, planiramo i promociju, daće Bog, biće sve kako treba – rekla je Andrijana za 24sedam.

Andrijana Tomanić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija je nedavno govorila o tome da planira promociju pesme, a tom prilikom je otkrila i da li joj se javljao neko od Džejevih kolega.

– Mene niko nije zvao, jer se ja ne družim sa poznatima, njihovom decom, nisam deo estrade. Prosto, nemamo kontakt. Boban Rajović, Aca Lukas, zvali su sestru Anu. Oni su u poslednje vreme bili prisutni u njegovom životu. I ne očekujem da zove pola estrade. Većinu i ne poznajem – objasnila je Marija ranije.

Marija i Džej Ramadanovski Printscreen ,,Balkanskom ulicom”

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike