Ne želim da pričam o "Zvezdama Granda"! JK prvi put o takmičenju koje je napustila i Mariji Šerifović (VIDEO)

23.09.2021

18:16 >> 18:19

0

Autor: Marija Mitić

Pred nastup na jednom beogradskom splavu, Jelena je za medije govorila o gorućim temama

Ne želim da pričam o "Zvezdama Granda"! JK prvi put o takmičenju koje je napustila i Mariji Šerifović (VIDEO)
Copyright Jelena Karleuša, Foto: ATAImages/ A.A.

Jelena Karleuša je prošle noći održala spektakularan nastup na jednom beogradskom splavu, a ovo je ujedno bilo njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je napustila takmičenje „Zvezde Granda”, gde je bila stalni član žirija gotovo šest godina.

Jelena je o ovoj temi razgovarala sa pripadnicima sedme sile, kao i o svim tekućim i gorućim temama, tik pre nego što je izašla na binu. Ona je istakla da veruje da će Marija Šerifović biti najbolji mentor i ove sezone, kao i da ovom projektu želi svu sreću, iako više nije deo njega.

Jelena Karleuša, Foto: ATAImages/ A.A.

– Marija i ja smo dugogodišnje prijateljice, mi razgovaramo o stvarima koje nas interesuju, ne bavimo se ogovaranjima. Mi smo sarađivale dugi niz godina, sedele smo jedna pored druge i napravile smo legendarne momente, obarale smo rekorde. Mislim da smo bile fantastičan tim, ali ja im želim svu sreću, i šer i rejting. Sve, sve najbolje i ja stvarno više ne želim da pričam o “Zvezdama Granda”. Znam da će Marija biti najbolja – rekla je Jelena, a zatim se osvrnula na veliki gubitak – smrt Marine Tucaković, koja joj je bila dugogodišnji prijatelj i saradnik.

– To je posebna priča. Jako sam osetljiva na tu temu, ako počnem da pričam o tome, počeću da plačem. Izgubili smo jako bitnu članicu našeg društva, naših srca, naših duša. Još uvek nisam svesna da je nema – rekla je kratko pevačica sa knedlom u grlu.

Jelena Karleuša, Antonio Ahel/ATAImages

Jelena se zatim osvrnula i na američku jutjuberku Nikitu Dragun, koja ju je u lošem kontekstu predstavila u svom novom spotu.

– Ja nisam upropastila Nikitu, ona se upropastila sama. Naime, reč je o mom fanu, koji meni piše ljubavne poruke, voli me i prati me dugi niz godina, a sada me je iskoristila za jedan, ne baš afirmativni promo spot, pa sam samo morala da se odbranim, onako kako ja znam – prokomentarisala je Jelena u svom stilu, a šta je još otkrila pogledajte u videu koji sledi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike