Voja Nedeljković o promeni u "Grandu": Voditelj otkrio da li ga je iznenadila smena JK i Cece u žiriju!

02.09.2021

15:21 >> 15:07

0

Za naš portal se oglasio i otkrio kako gleda na promene koje su se desile

Voja Nedeljković o promeni u "Grandu": Voditelj otkrio da li ga je iznenadila smena JK i Cece u žiriju!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voja Nedeljković, voditelj koji već godinama pozdravlja gledaoce u svakoj sezoni muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” za 24sedam prokomentarisao je odluku produkcije da umesto Jelene Karleuše u žiri dođe Svetlana Ceca Ražnatović.

Iako prvenstveno nije želeo da govori o tome, on nam je otkrio svoje mišljenje o Ceci kao članici žirija i priznao da li mu je iznenađenje što će to biti baš ona.

pročitajte još

– Ja ne mogu nešto posebno o tome da pričam jer mi još uvek nismo imali zvanično sastanak gde će nam saopštiti odluku. Video sam da je izdato saopštenje, ali ne bih ulazio u to. Što se mene tiče, svejedno mi je, ja sam već 30 godina u ovom poslu, radim sa svima i svako je dobrodošao – rekao je Voja za 24sedam.

Voja Nedeljković, Printscreen/ Youtube, Grand online

Podsetimo, Grand produkcija saopštila je danas da u predstojećoj sezoni “Zvezda Granda” više neće biti Jelena, nego Ceca, što je izazvalo veliku pažnju i šok javnosti. Kako kažu iz Grand produkcije, sigurni su da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom šou programu.

– Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla – saopštili su iz ove produkcijske kuće.

ATA Images/Antonio Ahel

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike