Video sam ko je sve dobio 90.000 od države! Aca Lukas nikad oštriji: Jedva su čekali da nađu razlog zbog kog kao ne mogu da rade!

31.01.2021

17:29 >> 20:23

0

Pevač je istakao da ga je svako ko je uzeo pomoć ,ubo u oko, jer 90 odsto njih nema posla poslednjih 10 godina...

Video sam ko je sve dobio 90.000 od države! Aca Lukas nikad oštriji: Jedva su čekali da nađu razlog zbog kog kao ne mogu da rade!
Copyright Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Aca Lukas otvoreno je razgovarao na temu pomoći od države, te kolegama koji prolaze kroz težak finansijski period zbog čitave situacije sa koronavirusom. Pred kamerama „Premijere – Vikend specijala” otvoreno ih je isprozivao, jer smatra da je većina „samo čekala razlog zbog kog kao ne mogu da rade”.

Pročitajte još:

– Pitaju se kako su izgubili posao ove godine zbog korone, a ja ih pitam – koja je korona bila prosle i pretprošle godine? Jedva su dočekali da nađu razlog zbog kog kao ne mogu da rade. Pogledao sam spisak pevača koji su dobili po 90.000 od države i vidim da 90 odsto tih pevača nema posla zadnjih 10 godina – rekao je Lukas, bez dlake na jeziku.

Sa druge strane, prokomentarisao je i navode da će mu biti oduzta vozačka dozvola. Na to, rekao je:

– Prestajem da vozim. Uzeću vozača iz više razloga. Mene često zaustavlja policija.

Za kraj, na oduševljenje mnogih, premijerno je otkrio da Saša Matić i on, zajedno sa filharmonijom, snimaju duet koji uskoro izlazi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike